Николета Лозанова застана зад Петко Димитров в битката му с Константин в Студентски град

Петко Димитров привлече на своя страна Николета Лозанова. Хубавицата бе на откриването на дискотеката му в Студентски град и се очаква често да я зърваме във въпросното заведение. Ники е останала много доволна от нощния клуб на Петко, научи Kliuki.bg. Тя възнамерява да го посещава често.

Това едва ли се нрави на Константин, чиято дискотека затъва все повече, а скоро може и да я няма. Конкуренцията на Петко Димитров е жестока. Любимият на Яна е много добре запознат с изграждането на бизнес и затова всичките му заведения са в подем. Очаква се така да се случи и с новата му дискотека.

[caption id="attachment_311232" align="alignright" width="300"]Петко Димитров спечели Николета Лозанова за ужас на Константин Петко Димитров спечели Николета Лозанова за ужас на Константин[/caption]

В същото време Коцето е пред фалит, както писа Goreshto.net. Очевидно е, че правенето на бизнес не му се отдава така лесно както правенето на чалга музика. Посетителите на заведението му се оплакват, че все едни и същи гости канел. Почти през ден пеела Лияна, която му е братовчедка и не се налага да й плаща тлъсти хонорари като на други певици.

При Петко Димитров всичко е на по-високо ниво. Той се грижи не само изпълнителите, които пеят, да са разнообразни и хитови, но и сред публиката да има известни личности, които да хващат окото. Такава е Николета Лозанова, която само с присъствието си в дискотеката вдига доста акциите на заведението.