За пръв път: Пловдивски журналисти от цял свят се събират под тепетата!

За пръв път: Пловдивски журналисти от цял свят се събират под тепетата!
5 (100%) 5 votes

За пръв път – острите пера създават Клуб на пловдивските журналисти по целия свят!

Мястото е Пловдив, ресторант „Famous house“, датата 28 март 2014-та година, а часът точно 19.00. Точно тогава под тепетата ще се съберат пловдивски представители на четвъртата власт, за да създадат първия по рода си Клуб на пловдивските журналисти по целия свят.

„Виновник“ за това събитие е журналистката от вестник „Стандарт“ Надежда Кехайова. Миналия месец тя събрала свои бивши и настоящи колеги от вестника и неочаквано за всички, се получило толкова добро и запомнящо се събитие, че на Надежда й хрумнала идеята да обедини пловдивските остри пера в собствен клуб.

Под тепетата създават Клуб на пловдивските журналисти по цял свят

Под тепетата създават Клуб на пловдивските журналисти по цял свят

По този начин, чрез членството си в Клуб на пловдивските журналисти по цял свят, те ще имат възможността да обменят опит, информация и много полезни съвети относно работата си и наболелите проблеми на деня. Надежда Кехайова е убедена, че от това начинание ще излезе нещо наистина стойностно, а колегите й веднага я подкрепиха.

Сред учредителите на клуба личат имената на видни пловдивски журналисти като Надежда Кехайова, Тодор Божилов, Ели Куманова и още много други, пише Разкрития.ком.

За първата среща на пловдивските журналисти и създаването на клуба ще пристигнат специално Васко Хаджииванов от Лос Анджелис, САЩ, Мария Узунова от Монреал, Канада, Анелия Александрова от Копенхаген, Дания, Ваня Божилова-Крамер, от Чикаго, САЩ, София Попова от Масачузетс, САЩ и други.

А Винпром Пещера ще съдейства, за да направи незабравима и уникална първата среща на пловдивските майстори на перото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар