Аштън Къчър отново ще се жени, този път за любовта на живота си

Известният актьор Аштън Къчър ще постъпи като истински мъж и ще се ожени за бременната си приятелка Мила Кунис, съобщава Sun. След като е разбрал, че половинката му очаква бебе, звездата от "Двама мъже и половина" не можала да сдържи щастието си, защото вече е на 36 години, но още не е татко. Сега най-после и това ще му се случи, а избраницата му е 5 години по-младата Кунис.

Двамата са заедно от над една година, като точно тази любов стана причина за развода на Аштън Къчър с по-възрастната Деми Мур. Искрата между Аштън и Мила обаче я има още от миналия век. Те се познават от цели 16 години, когато стартираха снимките на хита "Шеметни години", в който двамата играеха влюбена двойка. Като тийнейджъри нищо не се случи между тях извън снимачната площадка, но години след това тяхното огромно приятелство се превърна в една вълшебна любов.

[caption id="attachment_311244" align="alignright" width="300"]Аштън Къчър взе решението на живота си Аштън Къчър взе решението на живота си[/caption]

Мила Кунис е във втория месец от своята бременност. За нея това ще бъде първи брак, докато за Аштън Къчър е номер две. По никакъв начин обаче бебето не е причина за сватбата, която се задава. Двамата са по-влюбени отвсякога и се говори от дълго време, че планират отдавна да обявят официално пред света своята любов.

Kliuki.bg ви предлага видео от онези години, в които Аштън Къчър и Мила Кунис започнаха своята история заедно! Насладете се на една сладка приказка, в която едно приятелство прераства в любов!