Глория прави отаяни отпити да пее с Цеца Ражнатович

Примата на българския поп-фолк прави всичко по силите си да пее заедно с голямата сръбска звезда Цеца Ражнатович. Глория води разговори с мениджъра на своята колежка, в които настоява да се изправи редом до нея на предстоящия концерт в "Арена Армеец", който трябва да се състои на 7 ноември.

Оказва се, че Глория е много голям фен на Цеца Ражнатович и от години опитва да пее с нея, но непрекъснато удря на камък, научи Kliuki.bg. Идването на сръбската звезда в България обаче отваря страхотен шанс пред нашата изпълнителка да осъществи една своя мечта.

[caption id="attachment_311253" align="alignright" width="300"]Gloriq Глория умолява Цеца Ржнатович да я пусне на сцената[/caption]

Идеята на Глория е да занимава публиката по време на почивките на Цеца през концерта, пише Skandalno.net. Изпълнителката на "Пясъчни кули" много би се радвала да изпълни дуетно парче с Ражнатович, но дори и тя не се надява особено на това. 40-годишната хубавица обаче е споделила пред свои близки, че на всяка цена ще присъства на този концерт не просто като зрител, а като част от шоуто, независимо какво точно ще прави на сцената.

Красивата прима на поп-фолка у нас понавала съвсем бегло Цеца, но си позволила да потърси и самата нея чрез интернет, вещаят слуховете, с цел да я помоли да участва в концерта. Отговор обаче не последвал и затова се принудила да контактува с мениджъра на сръбската певица.

Глория посещава концерти на Цеца Ражнатович в чужбина от години. Най-после й се отдава златна възможност да пее с нея или до нея. Дано осъществи мечтата си.