Наред ли е всичко с бременната Яна Акимова?!

Наред ли е всичко с бременната Яна Акимова?!
5 (100%) 3 votes

В светските среди обсъждат състоянието на съпругата на Петко Димитров – Яна Акимова!

Един въпрос занимава представители на светските среди в столицата и той е – наред ли е всичко с бременната съпруга на Петко Димитров – Яна Акимова?! Причина познатите им да умуват по темата, е самият външен вид на танцьорката, който според тях не е типичен за една нормална бременна жена.

Яна Акимова е нетипично слаба за състоянието си, коментираха родни випове на събитието

Яна Акимова е нетипично слаба за състоянието си, коментираха родни випове на събитието

Само преди ден Яна Акимова и Петко Димитров уважиха модно ревю в столицата, на което обаче присъстващите се бяха вторачили много повече в бременната Яна Акимова, отколкото в манекените на подиума.

Защото визията на танцьорката по нищо не отстъпваше на тази на дефилиращите „закачалки“. Странно е, че в седмия месец от бременността си, Яна Акимова продължава да изглежда като манекенка. Съпругата на бизнесмена Петко Димитров е нетипично слаба за състоянието си, а дори коремчето й е малко за този период на бременността. Това коментираха присъстващи в залата и директно разпитваха Яна Акимова как е възможно това.

В седмия месец Яна Акимова продължава да бъде с манекенски размери

В седмия месец Яна Акимова продължава да бъде с манекенски размери

Незнайно защо обаче, танцьорката любезно отклоняваше всички въпроси относно състоянието й и избягваше да разговаря с друг, освен със съпруга си, който бе неотлъчно до нея през цялото време. Още щом свърши ревюто, Яна Акимова побърза да се прибере у дома, без да се позабавлява на коктейла, както е правела доскоро.

Тъкмо този факт предизвика приказки из светските редици, а родните випове коментираха, че подобна слабост не е нормална. „Да, Яна Акимова винаги е била слаба и с перфектна фигура. Но такава са имали и всички останали модели и манекенки преди нея, които обаче наедряха по време на бременностите си. И Жени Калканджиева, и Ивайла Бакалова, и Румина Андонова качиха килограми. Да не говорим за Ива Софиянска, която трупна цели 20 кила отгоре, а после си ги свали. Това е нормалното за всяка бъдеща майка, а не да бъде така болезнено слаба“, коментираха присъстващи на ревюто жени от хайлайфа.

Яна Акимова и Петко Димитров обаче явно не считат за необходимо да обясняват личните си неща пред всички останали и хитро се измъкнаха от събитието. За да оставят другите да говорят, каквото си искат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наред ли е всичко с бременната Яна Акимова?!”

  1. Име (задължително)

    мар. 28. 2014

    Petko e prosto ,,perfekten,,nai veche chala s koito se e udochil!

Добавете коментар