Хубавата Елена Георгиева от „Биг Брадър” не можа да се наслади на пълното щастие, който й върна телевизията

Хубавата Елена Георгиева си тръгна разплакана от „Денсинг старс”.

Набедената за грешница в „Биг Брадър 2” участница най-после доживя нейна телевизионна изява да й донесе красиви емоции, видя kliuki.bg. За да избяга от клетката на един брак без любов, тя дълго време търпя хули, докато бившата й половинката се радваше на голямата си награда. Миро спечели нов живот благодарение и единствено на сълзите, които проля, а на нея остана да обира негативите.

„Денсинг старс 2014” обаче я направи изключително щастлива. Елена Георгиева дори беше една от фаворитките за Кралица на бала. Късметът й обаче се прекърши!

Мургавата изкусителка още, докато беше в Къщата на „Биг Брадър” се оплакваше от роднини, които й вредели с вуду. Травмата й провокира мнозина да си помислят, че или те, или някой особено „морален” е решил да накаже неразкаялата се „грешница”.

[caption id="attachment_311269" align="aligncenter" width="300"]Хубавата Елена си отиде разплакана Хубавата Елена си отиде разплакана[/caption]

Реалити-героинята като всички участници получи травма, но нейната е повече от сериозна. Заради опасна фрактура на хрущяла, свързващ ребрата с гръбначния й стълб, тя трябваше да се откаже от състезанието. Лекарите я предупредиха, че ако рискува да продължи, може да се наложи оперативна намеса.

Елена Георгиева избра здравето си, въпреки натякванията на Илиана Раева, че тя и гимнастичките й преживели по-тежки травми. Галена Великова обаче застана не нейна страна и деликатно обърна внимание, че „Денсинг старс” ще свърши, но тялото й е за цял живот!

В крайна сметка хубавата Елена Георгиева си отиде под бурните аплодисменти и пожелания да се възстанови бързо. Всеобщата любов и съпричастност я разплака до сълзи: