Взрив в Нова ТВ: Виктор Николаев вдигна луд скандал на Ани Цолова!

Взрив в Нова ТВ: Виктор Николаев вдигна луд скандал на Ани Цолова!
5 (100%) 3 votes

Нервите на Виктор Николаев не издържаха, развика се на колежката си!

В сутрешния блок на Нова телевизия става все по-напечено, а причина за това са обтегнатите отношения между Виктор Николаев и Ани Цолова. Дългогодишните екранни партьори са изнервени до краен предел, а първият, който не издържа и се развика, бе кроткият Виктор Николаев.

Водещият не на шега скочи със скандал върху Ани Цолова и й забрани да продължава да се държи с него като със свой подчинен. Вината за скандала е на самата Ани Цолова, която от доста време насам буквално „ядяла черния дроб“ на колегата си. Тя била бясна от отсъствието на Виктор Николаев почти през целия февруари и началото на март, когато той бе в полагаем отпуск, а после се разболя.

Виктор Николаев предупреди Ани Цолова да не се прави на негова шефка

Виктор Николаев предупреди Ани Цолова да не се прави на негова шефка

„Ани Цолова се изнерви и когато Виктор Николаев се върна на работа започна да му прехвърля всички отговорности. Тя спря да се заминава изцяло с прегледа на печата, нарежда му какви гости да се канят, но не помага изобщо и дефакто си даде почивка“, разказват служители от екипа на сутрешния блок.

В началото Виктор Николаев проявил разбиране и се нагърбвал с цялата отговорност за предаването, но тези дни не издържал. „За да се заеме с прегледа на сутрешния блок съвсем сам, Виктор Николаев трябва да идва на работа цял час по-рано, за да прочете пресата и да качи по-важните новини на проектора. Това отнема много време и той не може да си отспи добре. Затова и в студиото после изглежда изморен“, коментират колегите му.

Всичко това дало своите отражения и Виктор Николаев поставил Ани Цолова на мястото й с подобаващ тон. Заявил й, че тя му е колежка, а не началничка и че не се е разболял по свое собствено желание.

„Напрежението между тях нарасна и от това, че рейтингът им взе да намалява и нищо чудно в скоро време конкуренцията им от Би Ти Ви да ги надмине“, заключват от екипа на „Здравей, България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Взрив в Нова ТВ: Виктор Николаев вдигна луд скандал на Ани Цолова!”

 1. gogi

  мар. 28. 2014

  Ани Цолова е безкрупулна кучка

 2. Име (задължително)

  мар. 28. 2014

  mnogo si praf s dve dumi kurva

 3. Vesela Ilieva

  мар. 28. 2014

  🙂

 4. никсан

  апр. 06. 2014

  Тази Ани Цолова се държи някак си изкуствено,все намръщена
  нняма никаква живинка в нея,чудя се как Нова телевидия я взе за водеща,та тя не струва и 5 пари,не я ли виждате !Даниела Тренчева е 100 пъти по-кадърна и толкова умна и лъчезарна,а Ани е една смотла!

 5. Александър

  апр. 07. 2014

  Ани е много красива жена,нея обиждаите злобари такива!

 6. яначко

  апр. 08. 2014

  Тая взе да се прави на много велика!Постоянно „танцува“в кадър,прекъсва и Виктор и гостуващите,а пък ако е вярно,била избрана за жена на годината?!Откакто отидоха в Нова,тая е неузнаваем надувляк!Няма лиш да се узапти малкотая от Бяла слатина ли е,или кой знае от къде!Пази боже сляпо да прогледа!Викторе,не и се давай на тая!

Добавете коментар