И Виктория Джумпарова отива на съд – изкара Бориса „бръмчалка”

И Виктория Джумпарова отива на съд – изкара Бориса „бръмчалка”
5 (100%) 3 votes

Хубавицата Виктория Джумпарова подкара и „осиновената” от Русеви Бориса, но за нея милост няма да има

Виктория Джумпарова ще последва съдбата на Емил Каменов. Бориса Тютюнджиева няма да й прости думите за нея!

Моделката се набърка в пореден грозен скандал и то – докато кротко си говори с участник в Базата, видя kliuki.bg. Брюнетката досега враждува истински само със семейство Русеви, но нанесе болезнен удар и по „осиновената” им (по думите на Александър Сано) Бориса Тютюнджиева.

Двете професионални красавици не могат да се гледат още от съвместния ангажимент в „Следващия, моля”, но нещата ще станат още по-зле. Заради необмислено изказване, бившата любовница на Емо Русев ще сподели съдбата на съименника му Каменов.

Заради Виктория ще загази и Емо!

Заради Виктория ще загази и Емо!

Ако продуцентите пуснат видеото (а те няма да пропуснат), в което Виктория Джумпарова злепоставя Бориса пред Борислав, ще стане страшно! Макар Тютюнджиева да е наречена с кодовото име „единица“, всички помнят че това е прякорът, който Боби лепна на последната си слабост

Виктория Джумпарова се кълне, че мъжете, с които е била е равен на броя за една или две седмици на Бориса. Някогашната любовница на Емо Русев била максимум с десетина, ако се вярва на думите й. По-младата Тютюнджиева обаче не си поплювала и далеч не е така благочестива, каквато се изкара.

Иван и Андрей няма да пропуснат да забъркат пореден грозен конфликт. Бориса тъкмо се беше разколебала дали да не прости на Емил Каменов, но поредното разкритие ще я побърка тотално. С претенциите й за чисто име и славна кариера не само ще накаже и Виктория Джумпарова със съд, но и ще забрави за прошката, която е готова да даде на охранителя. Гушера беше заплашен с дела, искове и адвокат, а беше доста по обран в приказките си.

Виж скандалните твърдения на Виктория Джумпарова във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “И Виктория Джумпарова отива на съд – изкара Бориса „бръмчалка””

  1. Име (задължително)

    мар. 28. 2014

    i dvete sa si kurvi

  2. Име (задължително)

    апр. 14. 2014

    Taq Djumparova da si zatvarq chovkata i da prestane da govori gluposti za horata v chastnost za Borisa, ta ne se vidi tq kakva e mindilka.Za men Borisa e edin chist i dobyr chovek.No razbira se tova e samo moe mnenie i tq e v pravoto si da sydi vseki koito i uronva prestija, i e milion pyti po krasiva ot Djumparova.

Добавете коментар