Митко Цонев се завръща в „родната“ си телевизия

Митко Цонев се завръща в „родната“ си телевизия
5 (100%) 5 votes

Митко Цонев отново в БНТ, това е последна информация! Цонев се завръща там, където изгря неговата телевизионна кариера

Повечето помним, че Митко Цонев дълги години беше водещ, а и редактор на „По света и у нас“. А това е сериозна школа в журналистиката. Цонев също така участва и в „Тема“ и „Петък 22“. А две години той беше част и от  доста нашумялото предаване „В неделя с…“. Именно след като Вяра Анкова го свали от ефир тръгнаха слухове, че с Митко Цонев са се скарали и той вече не иска да работи в БНТ. Затова беше изненада новината за завръщането му, която се разпространи и от изданията „Дневник“ и „Всеки ден“.

Митко Цонев отново в БНТ

Митко Цонев отново в БНТ

Сега зрителите ще могат да гледат Митко Цонев в предаването „Още от деня“, което е половин час засега, но се очаква времето му да се удължи на един час, а по-нататък може би дори на 90 минути и ще се излъчва във времето, по което и досегашното му предаване с Цветанка Ризова „Лице в лице“, научи Kliuki.bg.

Кратко продължи тандема Ризова и Цонев

Кратко съществува тандема Ризова и Цонев

Самият жирналист Димитър Цонев споделя, че е бил изненадан да получи точно такова предложение от Националната телевизия, но сам призна, че много неща го свързват с БНТ и не е мислил много, а бързо е приел отправената му покана да работи отново за „родната“ му телевизия. С него в „Още от деня“ като продуцент ще се включи и Уляна Пръмова, която също напусна редиците на Би Ти Ви наскоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар