Любо Ганев отвръща на Зорница Линдарева, започва романс

Любо Ганев отвръща на Зорница Линдарева, започва романс
5 (100%) 4 votes

Зорница Линдарева си набеляза волейболната звезда Любо Ганев!

Добилата популярност около аферата си с Тачо – съпругът на шестата по красота в света Жени Калканджиева, Зорница явно е разбрала, че да има любовни отношения с обвързан мъж е трудно, затова този триъгълник й дойде в повече.

Зорница Линдарева си набеляза Любо Ганев

Зорница Линдарева си набеляза Любо Ганев

Както пишат и от „Всеки ден“, Зори вече предпочита да проучи предварително, ако хареса някой мъж, дали той не е сериозно обвързан, защото достатъчно трудно е изживяла историята с Тачо. Въпреки всичко преживяно, всички от тази история запазват добрия тон и казват, че не съжаляват за това. Жени твърди, че любовта със съпруга й се заздравила повече, станали по-близки и Тачо оценил стойността на семейството, а Зори признава, че има хубави спомени от любовната афера с Тачо, макар и тя да не се разви в нещо по-сериозно.

Зорница - прелест за очите на много мъже

Зорница – прелест за очите на много мъже

Както Kliuki.bg вече писа, Зорница забелязала Любо Ганев и след като го харесала и разбрала, че е свободен в момента, тя решила да се запознае с него. Той като истински ценител на женската красота веднага поддал на вниманието на Зори и така няколко пъти го засичали на различни партита и публични места, дори на рождения ден на предаването „Горещо“ също ги забелязали, че са си много близки и очевидно се радват на компанията си. Развитието на тези отношения тепърва ще видим, сега поне и двамата заподозряни са свободни и спокойни да бъдат близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар