Влюбените Диляна Попова и Асен Блатечки вече с бебе

Влюбените Диляна Попова и Асен Блатечки вече с бебе
4.5 (90%) 6 votes

Диляна Попова и Асен Блатечки са влюбени, говори се и за бебе!

Да, това е новината, която обикаля медиите от известно време, пишат и от „За жената“. Любовта между красавицата Диляна и соченият за секс символ на българското кино Асен Блатечки пламнала от преди няколко месеца. Въпреки че двамата се познават от много години и винаги са били близки, дори приятели, не са имали някакви по-специални отношения. Още по време на снимките на сериала на Би Ти Ви „Стъклен дом“ се зашумя около тях, че са станали много повече от колеги и приятели и че между тях има любовна история. Тогава и двамата отрекоха, освен това бяха и обвързани. Асен дори има дете от Катерина Горанова, дъщеря му Катя вече е на 14 години.

Диляна Попова и Асен Блатечки за заедно, говори се и за бебе

Диляна Попова и Асен Блатечки за заедно, говори се и за бебе

Според запознати самият Блатечки признал всичко пред жена си и тя го разбрала. Говори се, че двамата са се развели тайно и са уточнили ангажиментите към малката Катя.

Другата новост около Диляна Попова и Асен Блатечки е, че те очакват дете. Живеят заедно от около половин година, а всичко започва след завръщането от Африка на Диляна. Тогава между тях истински пламнала искрата на любовта и двамата не успели да удържат чувствата си. Говори се и че Диляна е в началото на бременността си, но още не й личи. Самата Диляна още в предаването до Африка сподели, че мечтае за дете, но не се случва. Явно, когато човек е влюбен, всичко е възможно. Тази красива двойка е в началото на своя красив романс, дано е завинаги!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Влюбените Диляна Попова и Асен Блатечки вече с бебе”

 1. ивайло манолов

  мар. 30. 2014

  Хубавата моделка каква работа има с този вагабонтин-грозник!

 2. 8

  апр. 03. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Debora Karailieva

  апр. 25. 2014

  И кое по-точно и е хубаво? Типична селска пръчка …и с тоя грозен силикон в мутрата за по-здрави свирки

 4. ПЕТЪР

  апр. 25. 2014

  ДА РАЗВАЛЯШ СЕМЕЙСТВА Е ДОЛНО! НИКОГА НЕ СЪМ Я ХАРЕСВАЛ, ПРЕКАЛЕНО Е ПРОСТОВАТА И ЕЛЕМЕНТАРНА, ПРОГРЕСИРА ЕДИНСТВЕНО С ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН ПОВРЪЩА МИ СЕ, А СЪМ МЪЖ!

Добавете коментар