Юксел Кадриев се напил жестоко на своя рожден ден и няма особено много спомени! Какво се е случило в таксито на път към дома?!

Голям купон за рождения си ден е спретнал Юксел Кадриев. Много алкохол, много танци и дори женски нежности са били част от партито в нощен клуб на 27 март. ТВ водещият обаче се напил така жестоко, че доста голяма част от спомените му се губят, научи Kliuki.bg.

В един момент от купона нощта за Юксел Кадриев е станала особено гореща, защото той се запознал с красива дама, разказват очевидци. Двамата разбили дансинга с много танци и целувки. След това страстите започнали да излизат извън контрол и Юксел си тръгнал с хубавицата. Те се качили в такси, за да се отправят към дома на рожденика, пише "БЛИЦ". Неизвестно защо обаче на сутринта Кадриев се озовал сам, а от дамата нямало и помен.

[caption id="attachment_311400" align="alignright" width="300"]Yuksel Юксел Кадриев пиян на своя рожден ден, спомените се губят[/caption]

Всичко в дома на Юксел Кадриев сочело, че жена не го е навестявала през нощта. Най-вероятно хубавицата е изоставила тв водещия, когато е видяла колко е пиян. А че Юксел бил мъртво пиян, няма съмнение, са потвърдили присъстващи. Той по принцип обича чашката, а 41-вият му рожден ден е идеален повод да го докаже.

Все пак този път Юксел Кадриев не си е позволил да шофира в такова състояние, както бе хванат веднъж. Очевидно си е взел поука и е поръчал такси, в което обаче вече всичко му се губи.

Така Юксел Кадриев е прекарал един доста вълнуващ рожден ден. Може би се ядосва, че за пореден път алкохолът се оказва негов враг, тъй като му е попречил да осъществи нещо специално с красива жена. Истинският купон обаче е без много спомени и това е ясно. От тази гледна точка журналистът може да бъде доволен от партито си.