Излъга ли Мара Отварачката за живота си с Християн Гущеров или не?!

За пореден път певицата Мария, или позната повече като Мара Отварачката, предизвика масово клюкарене по свой адрес. Този път причината излезе от самата нея и по-точно от последното й изявление относно живота й с богатия Християн Гущеров.

Мара Отварачката се появи в ефира на "Тази събота" в уж откровено интервю. В което, разбира се, голяма част от въпросите на водещия, бяха посветени на любовта й с милионерския наследник. Припомняме, че Християн Гущеров е син на мултимилионера Добромир Гущеров, а Мара Отварачката сериозно се гласи да му стане снаха.

[caption id="attachment_311474" align="alignright" width="300"]Гущеров ли обича Мара Отварачката, или парите му - това е големият въпрос! Гущеров ли обича Мара Отварачката, или парите му - това е големият въпрос![/caption]

В ефира на предаването обаче тя сладко каканижеше, как бъдещият й свекър Добромир Гущеров бил много богат човек. Но не на пари, а на знания и ум. "Това го прави богат. Той е един изключително ерудиран, начетен и интелигентен човек. И е крайно време да разберем, че в живота това е най-голямото богатство. Невежеството е недъг, колкото и пари да имаш", в захлас нареждаше Мара Отварачката и изглеждаше така, сякаш сама си вярва.

Минути по-късно тя официално обяви, че живее и обича Християн Гущеров само и единствено заради доброто му сърце и човека, който е открила в него. "Аз съм жена и майка. Исках да намеря добър мъж за себе си и достоен баща за Марая. Християн Гущеров отговаря на всички тези условия и аз наистина го обичам. Избрах го не, заради парите му - те нямат значение. Хриси е голям човек", заяви Мара Отварачката.

След интервюто й в мрежата се появиха доста красноречиви коментари относно истинността на изповедта й и изказвания от рода на: "Да бе, да! Защо Мара Отварачката не се влюби в средностатистически мъж?! Защо не се хвана с учител или лекар дори? Айде, стига номера! Само заради парите е с тоя дебелак!", и много други.

Истина или лъжа са думите на Мара Отварачката обаче, само тя си знае.