Скандал в „Големите надежди“: Малката Ахинора подложена на тормоз!

Скандал в „Големите надежди“: Малката Ахинора подложена на тормоз!
5 (100%) 4 votes

Ще има последици от това отношение към Ахинора, заканват се очевидци!

Малката и талантлива Ахинора от предаването „Големите надежди“ по Нова телевизия е подложена на системен и чудовищен тормоз. Това съобщиха побеснели зрители и очевидци на случващото се с малката сладурана, която е водеща на шоуто, редом с Драгомир Симеонов.

Ако Драгомир Симеонов е мъж в разцвета на силите си обаче, то Ахинора е едно малко дете. И макар че упорито отказва да разкрие годините си пред камерата, то тя не надхвърля 4-5 лета и това е очевидно. За крехката си възраст Ахинора е подложена на голям тормоз от сценаристите и продуцентите на шоуто, а умората й е изтощителна.

Ахинора е прекалено натоварена с работа и няма да издържи дълго на напрежението, тревожат се дори зрителите

Ахинора е прекалено натоварена с работа и няма да издържи дълго на напрежението, тревожат се дори зрителите

Ахинора била принудена да учи реплики по цял ден, за да не се изложи до водещия Драгомир Симеонов. Момиченцето репетирало докато съвсем изгуби сили и често пъти продължавало да повтаря заучени реплики или имена на песни и участници, дълго след като си тръгне от работното място.

„Това е недопустимо. Ахинора е експлоатирана като добиче. А тя е едно чувствително и отговорно дете, и ако се случи да забрави дори една дума от сценария, го приема болезнено и много тежко. Не иска дори да излезе на сцената в такъв момент. Жестоко е малко дете да бъде подлагано на такъв зверски труд, та те я изтощават напълно“, възмущават се очевидци на случващото се, а възмутени зрители дори вече са се заканили да се обадят в институциите за закрила на децата.

Много вероятно е Нова телевизия всеки момент да бъде подложена на проверка относно работата си с малката Ахинора и това, което изисква от момиченцето. Защото свидетели са убедени, че относно документацията и назначаването й в предаването, всичко е уредено, но продължителността на работното време на Ахинора със сигурност не отговаря на възрастта й.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Скандал в „Големите надежди“: Малката Ахинора подложена на тормоз!”

  1. катя панчева

    апр. 09. 2014

    АХИНОРА ДЖАМБОВА – ЕДНА МАЛКА ЧАРОВНА УМНИЦА ! ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА !

  2. Maria Gotchkova

    апр. 16. 2014

Добавете коментар