Пенка успя: Надмина повечето цигани по образование

Пенка успя: Надмина повечето цигани по образование
5 (100%) 2 votes

Пенка Георгиева вече е над половината цигани в България по образование

Нашумялата риалити звезда Пенка Георгиева пребори конкуренцията на повечето от циганите у нас и грабна диплома за начално образование, научи Kliuki.bg.

„Карибското тяло“ бе спряла до четвърти клас преди години, но с помощта на вечерно училище тя най-после се поздрави с първата си диплома в живота. Главната причина за това е участието й в „Биг Брадър Ол Старс“ в края на миналата година, където Пенка бе оплюта тотално заради своето невежество и липса на елементарни познания. Тогава Денди се опита да я учи, но не постигна големи успехи. Все пак ромската девойка обеща, че ще продължи с ученето след излизането от Къщата и явно го прави.

Пенка вече с начално образование, отправя се към основното

Пенка вече с начално образование, отправя се към основното

Най-мъчителният предмет за Пенка се оказва математиката. Тук тя не се различава от повечето деца. Всъщност съучениците й се отнасяли прекрасно с нея, макар повечето да били с по 10 години по-малки от нея. Риалити звездата няма намерение да спира само до началното образование и от есента започва пети клас.

Пенка отдавна изрази мнението си, че ромският й произход е попречил да триумфира както в „Мис България“, така и в „Биг Брадър“ след това. Затова тя се е заела сериозно да се превърне в нещо повече от останалите цигани в България. Засега успява да се справи с това начинание, тъй като е известен факт, че малцина са тези от ромската общност, които имат някаква диплома, било то и само за начално образование.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Пенка успя: Надмина повечето цигани по образование”

 1. EVA

  мар. 30. 2014

  не мога да се начудя кой идиот я нарочи тая грозновата циганка за елит, че и пишат за…….

 2. Мая

  мар. 30. 2014

  стига сте писали за тая мангалка! Май толкова сте изпростели и никой не ви вярва и не можете нищо смислено да напишете и се занимавате с това грозотилище!

 3. соня

  мар. 31. 2014

  браво задмина николета

 4. буба

  апр. 23. 2014

  българският народ е още по долен от циганския.. Мамави зъвислива нация, вие знаете ли точно от какво мъдо сте изпупадали. Какво значение има дали е мънгалка или евреика, важното е че момичето има амбиции и се стреми да се образова. Не е като повечето от вас да седи и да чака на готово а иска да се издигне. Вие маи ще станете по големи расисти и от Хитлер…. а?

Добавете коментар