Неочаквано признание втрещи Асен Блатечки!

Неочаквано признание втрещи Асен Блатечки!
4.5 (90%) 4 votes

Асен Блатечки остана буквално без думи от случилото се!

Любимият актьор на 90 процента от тийнейджърките, а и техните каки – Асен Блатечки остана буквално втрещен от неочакваното признание, което получи. При това пред очите на стотици хора в залата на „България търси талант“ и хиляди зрители пред екрана.

Асен Блатечки остана без думи от прочувственото признание и обяснение в голяма любов на варненката Петрана Александрова, което зрителите на шоуто ще могат да видят тази вечер. Петрана, или както тя сама се нарече – Пепи шемета, се изправи пред журито и цялата зала с любовното си обяснение към Асен Блатечки, интересно оформено в стихотворна форма.

Асен Блатечки зяпна от изненадата на варненката Петрана Александрова

Асен Блатечки зяпна от изненадата на варненката Петрана Александрова

Под формата на рими, Пепи шемета призна на Асен Блатечки, че ако наистина човек има втори живот, то тя без колебание би го изживяла с мъж като него. Залата избухна в смях, а самият Асен Блатечки остана с ококорени от изненада очи. След което, разбира се, прояви типичното си чувство за хумор и зарадва влюбената Петрана с една от най-чаровните си усмивки.

Отдавна вече е ясно, че Асен Блатечки е любимецът на България в шоуто, защото изобщо не си придава важност, а щедро раздава съгласието си на участниците да преминат във втория кръг на „България търси талант“. За разлика от него, колежката му Ваня Цветкова е далеч по-критична и го играе Цербера на предаването.

Асен Блатечки обаче има и друга причина да е така усмихнат и благосклонно настроен и тя е, че е влюбен в красивата Диляна Попова, с която живее официално вече близо половин година. Асен Блатечки призна всичко на съпругата си Катерина Горанова и й поиска прошка заради връхлетялата го любов, пред която всички са безсилни.

Говори се и, че Диляна Попова вече чака бебе, но каква е истината по въпроса, засега знаят само тя и Асен Блатечки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар