Мис Джуки прави чудеса от храброст, за да остане в ефир

Мис Джуки пробва да сащиса Мартин Карбовски с талант като водеща.

Колекционерът на интересни съдби и почти личен ПР на Николета Лозанова пробва да стане фея-кръстница на други тунинговани мадами. Добре образованият Мартин Карбовски опита да покаже какво се крие зад ударното количество силикон на първите дружки Джулиана Гани и Габриела Радославова – небезизвестната Мис Джуки.

Двете атрактивни дами се появиха в студиото му, за да докажат и на хейтърите, и на драгия зрител, който не е чувал за тях, че имат талант не само да си мачкат „подобренията” по партита.

Джулиана Гани се оказа истинска изненада, видя kliuki.bg. Силиконката дори с убийствени токове успя да изкара една нелоша версия на „На Елиза” и „Дунавския валс”. Габчето обаче тотално я засенчи с „феноменални” умения на водеща!

Явно Мис Джуки не само иска да стане Венета Райкова „като порасне”, но и няма да се ограничи с едното кухо мечтаене. И дума не става, разбира се, да следва, стажува и да разнася кафета по редакциите!

Мис Джуки иска да избухне като съща звезда тип „супер нова” в ефира, „ако ще да се разчуй”! Перхидролката рискува да си свали макиажа, за да покаже на какви чудеса е способна за минути телевизионно време, но преди това демонстрира какви пинизи умее като светска водеща!

Венета Райкова, която й даде възможност да преследва депутати с микрофон, може да спи спокойно. Мис Джуки може и да копнее да й гепне позицията, но е по-щастлива като гост в предавания. Вижте какво причини на бедният Карбовски!

[caption id="attachment_311531" align="aligncenter" width="300"]Какво би бил ефира без "феномена Мис Джуки"? Какво би бил ефира без "феномена Мис Джуки"?[/caption]