Слави Трифонов вече е част от семейството на Мартина Огнянова!

Най-сетне го направи! Слави Трифонов се срещна с родителите на приятелката си Мартина Огнянова и вече е част от семейството на варненката. Това разкриха хора от екипа на "Шоуто на Слави", след като миналия уикенд Дългия прекара два дни с Мартина и родителите й.

Семейството на танцьорката от "Магаданс" останали очаровани от бъдещия си зет Слави Трифонов. А и как иначе, когато шоуменът е с щерка им вече четири години и през цялото това време се скъсва да й угажда и изпълнява всички прищевки. Слави Трифонов затрупва Мартина със скъпи подаръци, води я на почивки на едни от най-екзотичните кътчета по света и се държи с нея, сякаш е Кейт Мидълтън, разказват служители на Слави Трифонов.

[caption id="attachment_311540" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов плени родителите на Мартина с чара си Слави Трифонов плени родителите на Мартина с чара си[/caption]

Слави Трифонов и Мартина Огнянова пристигнали в морската столица миналата събота като преди да отидат при родителите й, се разходили из центъра на Варна и, разбира се, обиколили бутици и молове по желание на балерината. След като на няколко пъти бил разпознат от фенове обаче, Слави Трифонов хванал Мартина за ръка и избягали от хорските погледи.

Свидетели доверяват, че това е вторият път, когато Слави Трифонов гостува в дома на родителите на Мартина. С тях той се държал съвсем естествено, а с баща й намерили общ език и обсъждали живота и политиката часове наред. През това време бъдещата тъща на Слави Трифонов и гаджето му се въртели из кухнята в приготвяне на специалитети.

Родителите на Мартина обожавали Слави Трифонов, макар че знаели за отказа му от официална сватба, както и от бъдещо потомство. Заради 50-те си години шоуменът вече се е отказал да има деца, затова пък е решил да компенсира любимата си като я направи основен свой наследник.