Хиляди фенове на Нина Добрев останаха стреснати от инцидента!

Пленителната холивудска актриса от български произход Нина Добрев стресна феновете си, пред очите на които претърпя инцидент. Всичко стана напълно случайно като Нина Добрев сериозно нарани крака си, докато изпълняваше сложни упражнения по йога. Изкривеното й от болка лице изплаши почитателите й, които по същото време гледаха урока й на видео в мрежата.

За късмет обаче се оказа, че Нина Добрев е актриса от класа и въпросният инцидент не е бил реален, а част от рекламно видео. В него Нина Добрев претърпява инцидент, за да покаже на американците от какво огромно значение за тях са здравните осигуровки, платени навреме, като крайната дата за внасяне на парите, е 31-ви март.

[caption id="attachment_311545" align="alignright" width="300"]Нина Добрев претърпя инцидент в името на редовното здравно осигуряване Нина Добрев претърпя инцидент в името на редовното здравно осигуряване[/caption]

Във видеото след инцидента Нина Добрев обяснява още как подобна контузия без здравна осигуровка би й струвала цели 20 000 долара. И че ако изпусне крайния срок на внасянето на парите за здравно осигуряване, ще има шанса да го стори отново чак през месец януари идната година.

Не може да се отрече, че рекламният клип е направен наистина идейно, а самото присъствие на главната героиня от "Дневниците на вампира" Нина Добрев, гарантира сигурен успех и надеждата, че поне половината от зрителите на клипчето, ще направят необходимата си здравноосигурителна вноска.

Що се отнася до личния живот на българката Нина Добрев, то тя е щастлива с дългогодишния си любим Иън Сомърхолдър, с когото неотдавна се събраха отново след поредната си раздяла. Около двамата се заговори усилено за сватба, макар че говорителите им още не са потвърдили, но и не са отрекли новината.

Нина Добрев работеше усилено и върху новия си филм със заглавие "Да бъдем ченгета", в който тя се снима доста по-провокативно отколкото до сега.