Христина Русева изгаря почти двадесет години от любов по мъжа си, но някога демонстрираше ясно кой е шефът в къщи

Христина Русева някога беше доста повече от улегналата, прощаваща и всеотдайна съпруга, каквато я видяхме в „Къртицата”.

Феновете на „Сървайвър” си спомняха нахъсаната мадама, която деликатно пробва да преметне съотборниците си и успя да стигне до финалната група на приключенското реалити. Тогава изкусителната блондинка беше представена като истинска господарка във визитката си – жена, която командори мъжа си, която се грижи за всичко и взима най-важните решения и която го победи дори на кастинга за реалитито.

Явно времето, годините и изневярата (ако е една) са смекчили бойната натура на Христина Русева. Тя не прилича вече на жена, която би оставила детето си с температура, за да хукне на другия край на света, видя kliuki.bg.

Емо вече не наднича като плъх и не пита „Ама мен защо не ме избрахте?!” Сега той е главният герой, а изкусителната му съпруга от „Сървайвър - Филипините” не се срамува да признава: „Цял живот се състезавам с Виктория Джумпарова!”

[caption id="attachment_311551" align="aligncenter" width="300"]Емо, ОБИЧАМ ТЕ, ОБОЖАВАМ ТЕ! Емо, ОБИЧАМ ТЕ, ОБОЖАВАМ ТЕ![/caption]

Ето със сигурност не е се е променило – Христина Русева все още изгаря от любов по мъжа си. Твърди, че не би простила друга измяна, но вече не вярват, а и това не е най-важното.

Изглежда е отстъпила лидерската позиция на мъжа си и може би това е по-печелившата стратегия. Виж колко по-различна беше Христина Русева по времето на „Сървайвър” във ВИДЕАТА ТУК и ТУК!