Стилиян Василев ще си плати жестоко за интервюто, в което намеси името на Виолета Здравкова

Думите на актьора Стилиян Василев за Мис България като цело са на път да му навлекат много проблеми. Актьорът спомена в интервю, че победителките в тези конкурси изпълняват специални поръчки, свързани с физическа любов, на заможни господа срещу пари, пише "БЛИЦ". Голямата грешка на актьора обаче бе, че намеси името на Виолета Здравкова, която е Мис България за 1999 година. Именно затова хубавицата се вбеси и претендира за клевета срещу нея.

[caption id="attachment_311568" align="alignright" width="300"]Виолета Здравкова се заяде със Стилиян Василев Виолета Здравкова се заяде със Стилиян Василев[/caption]

В момента Стилиян Василев е силно притеснен, защото го грози опасност от съд. Виолета Здравкова е бясна от думите на актьора и смята да го накаже чрез дело и съответно някакво парично обезщетение. Василев се опитва да се оправдае, че колегите били сменили акцента на думите му, но всъщност оправдание няма. Той ще трябва да си плати за клеветата.

Сега адвокатите на двете страни водят преговори, научи Kliuki.bg. Актьорът се опитва да омилостиви Виолета Здравкова, но едва ли ще се размине без финансова санкция. Все пак би могло да не се стигне до съд, ако двамата се споразумеят извън залата. Развръзката предстои, но Стилиян Василев действително си навлече много главоболия с необмисленото си изявление.