Люси Иларионов пази страшно горещи снимки с Нети

Люси Иларионов пази страшно горещи снимки с Нети
5 (100%) 3 votes

Люси Иларионов разкри другата страна на Нети

Порядъчната Нети изобщо не е била такава в миналото. Брачната половинка на Дони, които залитнаха по тибетските науки и посетиха няколко пъти Непал и други свещени места всъщност не е толкова примерна и целомъдрена съпруга и майка, както обича да се показва.

Миналото й разкрива доста палав характер и разкрепостени нрави.
Дългокраката русокоска си е падала по забранени и ексцентрични неща. Умението да оплита мъжката половина на човечеството с чар, харизма и още нещо са й помогнали и да стане актриса.

Нети не е това, което изглежда

Нети не е това, което изглежда

Едва ли днес звездата от шармантното шоу „Като две капки вода” щеше да бъде толкова известна, ако не й е помогнал интимен приятел. На времето красивата Нети е била изключително близка с днешния режисьор на поп фолк фуриите Люси Иларионов.

Като възпитаник на Националната академия за театрално и филмово изкуство /НАТФИЗ/ той е избран за квестор на изпитите. Това се оказало големия шанс за мераклийката за слава, която преди това е работила няколко години като манекен.

Мечтата на Нети е била да попадне в майсторския клас на Стефан Данаилов и Илия Добрев. Но когато отишла на прослушването, съкрушено установила, че подобно желание имали още четиристотин момичета. В добавка те тръгнали да щурмуват върховете директно от гимназиалната скамейка, а Нети „изгубила” цели три години и това се оказал последната й надежда. И за неин късмет Люси Иларионов бил там.

Преди това всеотдайният й любовник я запознал със знакови театрали и филмови дейци от арт средите и я посъветвал също при кого да взема уроци. Наставленията му се оказали „попадения в десятката” и дългокраката хубавица влиза в Академията от раз.

За „благодарност” красавицата го зарязва след половин година, като го заменя със свой състудент. Люси решава да не прави сцени, но се оттегля със съкрушено сърце.

Влюбеният хидалго обаче си къта спомени, които в един момент се оказали взривоопасни за Нети. В най-разгорещените дни на своето приятелство със стар фотоапарат той направил на любимата си серия от снимки, на които Нети е по „Евино облекло” и в доста разгорещени пози с него, Люси.

Именно тези фотоси излизат на светло години след като тя е съпруга на певеца Дони. Те като с кърпа изтриват дълго наслагваната представа от самата Нети на професионална актриса и целомъдрена съпруга и майка, достойна за подражание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Люси Иларионов пази страшно горещи снимки с Нети”

  1. Теодора

    мар. 31. 2014

    Въпросните фотоси излязоха още преди 5-6 г, така че това не е новина.

Добавете коментар