Къци сън не го лови – подгрява се за Слави Трифонов! (КОЛАЖИ и закачки)

Къци сън не го лови – подгрява се за Слави Трифонов! (КОЛАЖИ и закачки)
5 (100%) 8 votes

За Слави Трифонов дойде денят, в който ще си плати за всички дебелашки шегички на гърба на Къци

Слави Трифонов днес ще е плати за всичко, с което наскърби честолюбието на Къци Вапцаров.

Дребничкият шоумен и любима жертва във „ВИП Брадър 2012” тази година е знакова. Първо подготви книга с вицове, на чиято корица са той и любимият му Фънки.
kaci

slavi trifonov

trifonov
След това влезе в Като две капки вода”, където старият му враг-съквартирант Юлиан Константинов може само да го аплодира (което и прави). Там Къци толкова се раздава, че басът дори му падна на колене. По всичко изглежда дори че е готов да катурне сигурните пеещи фаворити.
4

1

2

Къци се подгрява във Фейсбук - ще разбие Слави Трифонов!

Къци се подгрява във Фейсбук – ще разбие Слави Трифонов!

Върхът на реванша обаче беше, че в шоуто „случайно” му се падна да изиграе Слави Трифонов в най-агресивното му превъплъщение – „Хайде, накажи ме!”. Къци толкова се вълнува от задачата, че цяла седмица публикува колажи, подгряващи послания и любопитни истории около най-голямото предизвикателство в сценичната си кариера, видя kliuki.bg

Досега всички прогнози сочеха, че журито ще направи Нети победителка в конкурса. Къци Вапцаров обаче е Голямата изненада за тази година. Дори продуцентите да се опитат да пробутат пеещата актриса на първо място, зрителите няма да оставят своя фаворит неподкрепен.

Господин „Риск печели…” до този момент няма слабо изпълнение, а щом е да изрисува Слави Трифонов – просто няма да има милост!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар