Къци Вапцаров отвя конкуренцията на най-забавния епизод в „Като две капки вода”

Къци Вапцаров не разочарова очакванията и превзе сърцата на феновете със своята версия на Слави Трифонов!

Както всички очакваха, дребничкият шоумен се раздаде на 100%, за да се превъплъти в образа на своя враг №1, видя kliuki.bg Къци Вапцаров така изпълни до най-дребен детайл ролята на Слави Трифонов, че безапелационно се превърна във фаворит на зрителите и свали от върха избраницата на журито и колегите – Стефания Колева.

Чаровната блондинка наистина беше върховна като Алис Купър, но господин „Риск печели, риск губи” нямаше как да не получи аплаузи, че след дълги години най-после получи реванш.

Продуцентът с актьорско образование цяла седмица се вдъхновяваше и нахъсваше във Фейсбук, за да изиграе максимално прецизно дългия.

[caption id="attachment_311600" align="aligncenter" width="300"]Къци Вапцаров е главен виновник това шоу да е...№1! Къци Вапцаров е главен виновник това шоу да е...№1![/caption]

Както и Юлиан Константинов каза, Къци Вапцаров беше вложил толкова любов и старание в подготовката си, че е длъжен следващият път да изиграе Фънки, а на по-следващия – него. И наистина – всяка характерна мимика, жестове, маниер на пеене си беше на мястото!

И ако гримьорите бяха му докарали прилика – микс между Слави Трифонов и Годжи, то изпълнителят заслужено спечели аплаузите в най-забавният епизод на шоуто.

За да е отмъщението на 100% и за да е съвършен в образа на агресивния водещ, дори каза виц за него.

Наградата, както се полага, му я връци Юлиан Константинов. Шоуменът изненада всички, но дори и басът го поздрави за решението да дари пари на учители.Къци Вапцаров ги подели на преподавател, който с обикновената си заплата отглежда пет деца и на колегата му от Казанлък, чиито ученици печелят много олимпиади по света.