Галена рекламира семейния бизнес – вече и на нея викат Вафлата (СНИМКИ)

Галена рекламира семейния бизнес – вече и на нея викат Вафлата (СНИМКИ)
5 (100%) 5 votes

Галена използва срещите с фенове, за да възвърне инвестицията на Галин в кариерата й

Галена взе да рекламира семейния бизнес на срещите с фенове!

Певицата, откакто се врече на Галин в Тайланд, вече е „госпожа” и повелителка на семейния замък в Арбанаси не само на думи, но и по закон. Грижата й не е само да поддържа страстта в спалнята и да се грижи за Стефчо, но се сети и да помисли и за фамилния бизнес, видя kliuki.bg.

Вафлата дълго време инвестира средства в кариерата й, а баснословната сума идва от производството и продажбата на популярните сладкарски изделия. Затова Галена, вече известна като „Госпожа Вафла”, има за свой дълг да осребри вложението му.
galena
Затова певицата на среща с фенове в Пловдив пробва да убеди всички, че въпреки съвършената фигура, набива здраво изделията, произведени в цеха на мъжлето й. Галена гордо позира гушната с момичета и момчета пред камерите, че се и изфука на личната си страница във фейсбук! Певицата изглежда благодарна за вниманието на почитателите, но и знае добре кой плаща за лъскавите тоалети и скъпите клипове.
galena reklama
Явно времето тече за всички, дори и да са най-оборотните фолк-диви! Някога Галена беше изкусително парче, което рекламираше мастичка и показваше пищни дини. По същото време Галин я ухажваше упорито и доказа на всички, че я обожава, въпреки скандалите и хорските приказки.
galena vafla
Сега обаче певицата поулегна и макар все още да щурее по кръчми и нощни клубове, ангажиментите й са други. Тя вече не слага тежък грим, не се разхвърля по списания и се грижи мъжът й все още да вади големи пари.

На вас как ви харесва повече Галена като рекламно лице – на вафли или на мастика?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Галена рекламира семейния бизнес – вече и на нея викат Вафлата (СНИМКИ)”

  1. колчо слепеца

    апр. 01. 2014

    „Госпожа Вафла”е по-добре! и защо да не рекламира-не е незаконно, а и е доста хубавка

Добавете коментар