Щерката на Пол Уокър живее в кошмар след смъртта му!

Щерката на Пол Уокър живее в кошмар след смъртта му!
5 (100%) 5 votes

Щерката на Пол Уокър – Медоу не може да се справи без татко си!

В истински кошмар живее щерката на звездата Пол Уокър след неговата смърт. Тийнейджърката Медоу не може да се справи без любовта и подкрепата на татко си, а основната причина за това са непрестанните и жестоки кавги между биологичната й родителка Ребека Сотерос и баба й по бащина линия Черил.

След кончината на Пол Уокър, който загина в зверска катастрофа, двете жени буквално са се хванали за гушата, а бабата на Медоу иска да отнеме родителските права на Ребека, това разкриват близки до семейството източници пред щатските медии.

Пол Уокър липсва страшно много на обърканата тийнейджърка Медоу

Пол Уокър липсва страшно много на обърканата тийнейджърка Медоу

На пръв поглед право в разправията има бабата на Медоу, която за нищо на света не иска малкото момиченце на Пол Уокър да има взимане-даване с родител, който редовно злоупотребява със спиртните напитки и забранените вещества. Ребека Сотерос е била пристрастена и точно затова Медоу е живеела при Пол Уокър месеци, преди той да загине.

От цялата тази ситуация обаче страда най-много самата Медоу, която има силна нужда от своята майка сега, когато Пол Уокър вече го няма. Момичето се разкъсвало между баба си и Ребека, която умолявало да изпълни заръките на Черил и да влезе в клиника за лечение.

Към момента поне Ребека Сотерос се е съгласила и е обащала да вземе мерки за преодоляване на състоянието и зависимостта си към огнената течност, тъй като само тогава ще има нормален достъп да общува с Медоу. „Това е желанието на Пол Уокър и аз ще го изпълня, ако ще да умра“, зарекла се баба Черил.

„Всички са прави за себе си, но се тревожим за Медоу. Момичето е в най-трудната възраст, а животът й е ад. Пол Уокър беше единственият, с когото беше най-близка и можеше да сподели всичко. Черил и Ребека трябва да се разберат най-сетне, за да не аннесат непоправима вреда в живота на Медоу“, канеторични са близки до семейството на Пол Уокър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар