Мис Джуки се пръска от гордост, че Слави се изгаври с нея (ВИДЕО)

Мис Джуки се пръска от гордост, че Слави се изгаври с нея (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Мис Джуки е новото муза на Виктор Калев, който скри всенародната любимка Деса Поетеса, за да изиграе блондинката

Мис Джуки си повярва на 100%, че е голяма – не, а гигантска звезда!

Перхидроленото торнадо стана от снощи вече е героиня актьорската вечер на „Шоуто на Слави” и както изглежда – ще поостане дълго време. Просто Мис Джуки предизвика такъв истеричен смях в зрителите, че дори забравиха за всенародната любимка – Деса Поетеса, видя kliuki.bg

Естествено, в ролята на дамата с професия – „модел, репортер, бивше и бъдещо гадже на футболисти от „А група” влезе Виктор Калев. Благодарение на нея, виделият какво ли не в ефир Славчо научи защо Габчето е „Мис Джуки”, а не – „Мис Търтка”, да речем.

С характерни устни, говорен дефект и позата на Николета мацката обясни какво е общото между нея и интернет – имала супер много потребители. Освен това нямало нищо гадно и обидно в прякора й – станала известна с него!

Е, и дори за несравнимата Мис Джуки медалът има и обратна страна! Едно старо гадже – вратар от ЦСКА я заплашил с побой! И то защо?! Защото като почернеела приличала на…Гара Дембеле с тези устни!

Мис Джуки сама се похвали

Мис Джуки сама се похвали

Пилето малко се превъзбуди от компанията на Мис Джуки, но на Слави няма да му се отвори парашута – просто Мис Джуки не харесвала възрастни мъже! А тя може да си позволи да избира – нали позирала за картина. Щели да я нарекат „ДжУкондата”!

Дългия се добра до пикантна информация – Мис Джуки била №88 не на Ицо Стоте манекенки, а на Бойко 100те журналистки!

А ако си мислите, че оригиналната Мис Джуки се е обидила, не сте познали! Хубавицата публикува видеото с „дебюта” си в „Шоуто на Слави”. Явно като тризначките навремето вижда в това знак, че е супер звезда!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мис Джуки се пръска от гордост, че Слави се изгаври с нея (ВИДЕО)”

  1. ННН

    апр. 01. 2014

    мноо проста кифла, апък колко е грознааа….

  2. Име (задължително)

    апр. 02. 2014

    Това, че едно момиче си е сложило малко повече силикон в устните не го прави нито просто, нито лошо, а пък това момиче си е много добро, но е лесна плячка да изкарате някой лев на негов гръб

Добавете коментар