Драма в Нова телевизия: Подиграха се с Ани Салич!

Драма в Нова телевизия: Подиграха се с Ани Салич!
4.8 (96.36%) 11 votes

Ани Салич е бясна, защото това за нея си е жива подигравка!

Най-известната водеща в България – Ани Салич е направо бясна и не може да си намери място от гняв. Защото новите й шефове от Нова телевизия се подиграха с нея, или поне това е категоричното мнение на бившото лице на Би Ти Ви новините.

Ани Салич сама разкри преди време, че е приела поканата за работа на Нова телевизия и е напуснала Би Ти Ви, защото там й режели редовно „крилцата“ и й пречели да се развива така, както тя самата желае. Кошмарното за Ани Салич обаче е, че същата история се повтори и с новите й работодатели.

Ани Салич е бясна, за нея това е жива подигравка. Но се опитва да се държи на положение

Ани Салич е бясна, за нея това е жива подигравка. Но се опитва да се държи на положение

Наскоро се разбра нещо, което накара Ани Салич да си изпусне нервите пред най-близките си колеги и приятели. А то е, че вместо тя да се сдобие с дългоочакваното си авторско предаване, с такова наградиха колежката й Даниела Тренчева. Даниела получи благословията на собствениците на Нова телевизия и ще се изявява като топ водеща в предаване за хората и проблемите в малките села и градове, а и става автор на новото предаване „Ничия земя“, стартиращо тази събота.

„Ани Салич е бясна с право. Тя вече е дала всичко от себе си като водеща на новини и иска да се развива в друго поприще на телевизията, което е нормално за възрастта й. Тя отдавна е пръхвърлила 40-те и не може да се задоволи с това, с което биха се примирили начинаещи репортерки и водещи. Залагаше много на преместването си в Нова телевизия, а ето, че и тук я измести друг“, коментират служители на Нова телевизия, свидетели на заслуженото недоволство на Ани Салич.

Засега обаче хора от телевизията отричат да има каквото и да било напрежение между двете журналистки Ани Салич и Даниела Тренчева, а самата Ани Салич дори се успокоявала с факта, че Даниела е много по-стар кадър на телевизията от нея и е редно първо тя да бъде възнаградена за работата си.

Надеждите на Ани Салич обаче не умират и тя продължава да чака реализацията на своето благотворително шоу с родни звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Драма в Нова телевизия: Подиграха се с Ани Салич!”

 1. Име (задължително)

  апр. 04. 2014

  Не мога да разбера защо си мислеше че като се премести и там всички ще и паднат в краката а не знае ли че предателите никой не ги обича а самата тя нищо неструва.

 2. Име (задължително)

  апр. 04. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Sonsuz Gece Sonsus Kalp

  сеп. 04. 2014

  😀 😀 😀 😀 😀

Добавете коментар