Маша и Гришо живеят в златен палат от приказките

Маша и Гришо живеят в златен палат от приказките
4.6 (92%) 5 votes

Маша и Гришо живеят в палат за милиони долари

Момчето от Хасково-Григор Димитров, което стана 15-ти в световната ранг листа по тенис живее в палат за пет милиона долара.

Въпреки лукса и разкоша, на който заслужено се радва, защото ги е спечелил с труда си, Григор Димитров си остава земен.

И много естествен, вечно усмихнат. 22-годишният почти двуметров тенисист не позира, не се изхвърля и много мрази да го смятат за надменен и нахакан. Въпреки че живее в американския квартал – мечта Манхатън Бийч с умопромачителен излаз към океана.

Маша и Гришо живеят в приказен палат

Маша и Гришо живеят в приказен палат

Именно него от януари тази година Гришо вече го нарича свой дом. Той е закупен от любимата му жена – невероятната Мария Шарапова.

Седмата в света по тенис брои четири милиона долара през 2006 година, преди да навърши пълнолетие, за да закупи имението. После харчи още милион отгоре, за да го преустрои по свой вкус.

Клюката разделяше и събираше двамата млади и успешни тенисисти много пъти. Но те са заедно и са по-щастливи от всякога. Мечтал ли си е българинът от малкия южен град, че ще живее на райско место, ще се събужда и заспива до една от най-желаните жени на планетата.

Но всичко това Григор не го е получил даром. Още от петгодишна възраст той хваща ракетата и докато другите деца просто си играят, той усъвършенства уменията си в тениса.

Благодарение на хъса на родителите си, въпреки че е единствено дете и неговата упоритост да покорява върховете днес той е там, където е искал да бъде.
В дружбата между Маша и Гришо не стоят само финикийските знаци.

Имотът на Мария Шарапова, което оглавява топ 30 на най-богатите недвижими собствености на спортистите в САЩ е два пъти повече от парите, които Григор Димитров е заработил до момента на корта.

Ако тях ги събираха само парите, Маша още щеше да стои до рамото на бившия си годеник баскетболиста Вуячич, който й импонира по авоари. И нямаше да подари на Григор суперлъскавото „Порше”, за което се бръкна със 150 хиляди долара.

Просто има спойка между двамата и тя наистина е любов. Макар че в последно време влюбените прекарват по-малко време заедно, защото участват в различни световни турнири, които са от значение за кариерата им.

Това, че великата Мария Шарапова умее да бъде щедра и признателна го доказва и с жест към родителите си. На тях признателната дъщеря е купила вила с пет стаи, седем бани, плувен басейн и тенис корт във Флорида, близо до академията Ник Болетиери.

В нея тя постъпи още преди да прекрачи прага на училището. От благодарност, че са я възпитали и отгледали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маша и Гришо живеят в златен палат от приказките”

  1. ursula

    апр. 01. 2014

    strahotna dvoika sa

Добавете коментар