Слави Трифонов победи: Ето как променя шоуто си!

Слави Трифонов победи: Ето как променя шоуто си!
4.4 (88%) 5 votes

Слави Трифонов най-сетне спечели голямата битка и готви промени!

Слави Трифонов променя „Шоуто на Слави“ като това ще се усети осезаемо още тези дни. Дългия победи в дългата и неравна битка със СЕМ и в частност Гого Лозанов, като най-сетне получи разрешение да говори каквото си иска и колкото си иска простотии в ефир.

Знак за това имаше още преди няколко предавания, когато прословутият Отец Нафърфорий започна да бълва попръжни и „благословии“ буквално едва след друга, а вместо да го скастри, както обикновено, Слави Трифонов като че ли го насърчаваше.

Слави Трифонов променя шоуто - вкарва каруцарска реч на кубик!

Слави Трифонов променя шоуто – вкарва каруцарска реч на кубик!

„Слави Трифонов знае какво прави. Той спазва правилата, но когато се отнасят до всички. Той се срещна очи в очи с шефа на СЕМ г-н Лозанов и му зададе въпроса в прав текст. А именно – защо сериал като „Под прикритие“, който се излъчва и в доста по-ранен час, може да си позволи повече от каруцарски език, а неговото шоу не?! Естествено, Георги Лозанов нямаше какво да отговори на това“, разказват хора от екипа на предаването.

А някои дори се шегуват, че откакто получили зелена светлина над избора на изразни средства, Слави Трифонов даже насърчавал колегите си да употребяват колкото е възможно по-пиперливи изрази, за да привлекат по-голяма част от младата аудитория, залитаща по реч като тази на Джаро и сие.

Единствените, които остават недоволни в случая, са родителите. В доста форуми в интернет възмутени родители настояват за цензуриране на езика в „Шоуто на Слави“, защото според тях подобни прояви са крайно неподходящи за ушите на отрочетата им, особено ако не не са надхвърлили 15-16 години.

Тепърва ще стане ясно дали СЕМ отново ще погне Слави и шоуто му след краткото затишие, или отстъплението ще бъде прекратено и отново ще се „любуваме“ на огромната червена точка с цифрата 18.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар