Глория трогна до сълзи най-близкия си човек с уникален празник (МНОГО СНИМКИ)

Глория трогна до сълзи най-близкия си човек с уникален празник (МНОГО СНИМКИ)
4.8 (96.67%) 6 votes

Глория събра три поколения от семейството и най-близки приятели, за да направи майка си щастлива

Глория се доказа като изключително благодарна дъщеря!

Правилото, че детето си остава дете за своите родители, независимо от възрастта, важи и звездите. Дори и да е най-популярната певица в стила си, Глория не пропуска да зарадва майка си и да й покаже колко много означава за нея. Певицата, въпреки натоварения си график, отдели време, за да организира пищен рожден ден за най-доверения си човек, видя kliuki.bg

Примата на фолка ангажира популярен нощен клуб, за да зарадва майка й Стефка. Рожденицата получи страхотен купон за личния си празник, в който участваха три поколения от семейството и близки приятели.
glo8

glo

glo2

glo3

glo4

glo5

glo6

glo7
Глория не спести сили като домакиня, и развълнува до сълзи жената, която отглежда и пази най-милото й същество – дъщеря й Симона. Внучката, разбира се, не пропусна купона на бабчето си в „Котън клуб”, но и доведе гаджето си. Връзката й със Симеон не само е вълнуваща и красива, но изглежда се ползва с благословията на семейството и на самата Глория.

Певицата зарадва всички с песни и много танци, а заведението се отчете със специална торта за най-важната персона на вечерта.
glo15

glo9

glo10

glo11

glo12

glo13

glo14
Глория винаги споделя по интервютата, че майка й е най-големият критик и съдник, но и човекът, на който доверява всичко и разчита при всички обстоятелства. Като благодарност за всичко и доказателство, че много я обича, тя сбъдна голямата мечта в живота на майка си преди години. Глория продуцира самостоятелния й албум с народни песни и клипове към тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар