Тотален обрат: Жана Бергендорф не вярва, че й се случва такова огромно щастие!

Тотален обрат: Жана Бергендорф не вярва, че й се случва такова огромно щастие!
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф сбъдна най-голямата си лична мечта в живота!

Победителката от музикалния формат X Factor Жана Бергендорф е на седмото небе от радост и все още не вярва, че най-голямата й лична мечта в живота, е на път да се сбъдне.

След като кариерата й се развива стремглаво нагоре, а участия също не й липсват, Жана Бергендорф беше притеснена само за едно – за семейството си и малкия си син Леон. Като с магическа пръчка обаче и този проблем вече е към края си. Това съобщи самата Жана Бергендорф пред списание „Стори“.

Жана Бергендорф се събира със съпруга си и малкия Леон

Жана Бергендорф се събира със съпруга си и малкия Леон

Оказа се, че тя и съпругът й Стефан са се помирили и не само това – той е решил да се премести окончателно в България и да уреди бизнеса си тук. Това означава, че Стефан, Леон и Жана Бергендорф най-после ще заживеят като здраво и стабилно семейство в общия си дом.

Припомняме, че Леон беше най-голямата болка и притеснение на Жана Бергендорф, тъй като от няколко години тя и Стефан бяха в изключително лоши отношения. Жана Бергендорф имаше сериозни проблеми с родителката на мъжа си, която опитваше да ги раздели по всякакъв възможен начин, пък дори и ако е необходимо да отнеме родителските права на Жана Бергендорф.

Съдбата обаче се усмихна на гласовитата изпълнителка и тя вече няма търпение да прегърне малкия си син. „Да, имаше опасност от развод. В един момент със Стефан дори не виждахме друг изход. Лошото беше, че вероятността той да вземе Леон да живее при него в чужбина, беше голяма и това ме убиваше. За мен детето ми е по-важно от всичко“, коментира Жана Бергендорф пред списанието.

Днес вече тя е повече от щастлива и може спокойно да работи по предстоящите си проекти, които след завръщането й от Лондон, стават все повече. А феновете й нямат търпение да чуят новите й песни, а защо не й да бъдат зарадвани с цял албум?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тотален обрат: Жана Бергендорф не вярва, че й се случва такова огромно щастие!”

  1. ЙОЛА

    апр. 02. 2014

    като в приказките……а дали всичко е по мед и масло….а дано, ама надали

Добавете коментар