Албена Михова е щастлива с новата си любов

Любовта за някои е мираж, за други трае години.

Истинска се оказала тя за актрисата Албена Михова и победителят от Мюзик Айдъл Тома Здравков. Стрелата на Купидон ударила двамата на представлението на „Великолепната шесторка” и оттогава пазарджиклията и палавата блондинка вече четири години делят един покрив, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_311713" align="alignright" width="300"]Албена вече четири години е с тръпката на живота си Албена вече четири години е с тръпката на живота си[/caption]

И не само това. Както признава и самата актриса, обичта им е все така пламенна и искрена както в началото. От което вече са изминали цели четири години.

Рок музикантът, въпреки екстравагантния си вид и дългата коса, се оказал добър втори баща на сина на актрисата.

Малкият Марти изключително добре приел новия мъж в къщата и сега двамата са неразделни.

Те здраво помагали на Албена, тъй като тя не смогвала да се справи както с професионалните си ангажименти, така и с домакинските си задължения. Двете съкровища в живота й обаче й давали много мощно рамо, пише HotArena.net.

Разбира се, българският рок певец не се и пънел да измества биологичния създател на малчугана. А и двамата родители поддържали нормални приятелски отношения.

Актрисата Албена Михова споделя, че след като се прощава и с двамата си родители и остава сама на петнадесет години се научава да се справя сама.

С новата любов на живота си музиканта Тома Здравков живеят в апартамента й в София. Не обичат да правят планове за бъдещето, но въпреки това са заедно и се обичат.Което е много по-важно.

Чародейката е щастлива, че двамата със сина й Марти яко се кефили и подкрепяли на участието й в шоуто „Дансинг старс”.

Комедийната актриса признава, че въпреки успехите си в професията, любовта е движещ фактор в живота. Мечтае да има още едно дете, момиченце.

Но всичко това отдавна е оставила в ръцете на съдбата.

http://youtu.be/sbdbtDQlXPc