ДесиСлава се предаде окончателно!

ДесиСлава се предаде окончателно!
5 (100%) 5 votes

Спряганата за втора Вълкана Стоянова поп фолк певица Десислава най-после намери половинката на живота си

Десислава Донева, с артистичен псевдоним ДесиСлава е категорична, че иска да остарее до силовия борец Светлозар Савов, по-познат като Зарко.

По-младият от нея мъж осмислял дните, а и нощите и затова радомирката е напълно убедена в силата на връзката им.

Която искала да продължи до старини.

Десислава е повече от щастлива

Десислава е повече от щастлива

Изпълнителката на „Мъжете всичко искат” е лудо влюбена в ММА боеца. Но както споделя самата руса фолк фурия не е единствена. Зарко е обожаван и от нейния малък син Майки. Той я радвал и изненадвал, като непрекъснато й доказвал колко я цени като майка.

Поп фолк певицата е носителка на различни престижни награди. Тя беше втора и в култовото шоу Vip Brother в неговия втори сезон.

Деси се изяви и като актриса в българския филм „Малък-голям”. Често се е появявала на кориците на култови мъжки списания и е мокрила сънищата на силната част на човечеството.

Оглавявала е класации за най-добрата певица не само в лекия жанр, но и във фолклорното пеене и като денс изпълнителка.

Колежките й от чалга средите я познават винаги е обрамчена с нови проекти, с невероятни идеи, все във вихъра на нещата. Обича да пробва, да експериментира, да пее с различни по стил певци. Но въпреки тези си качества самата певица се определя като не толкова амбициозна, каквито са останалите от бранша.

Деси е чута на седемнадесет годишна възраст от народната певица Вълкана Стоянова и оттогава живота й се преобръща. Великата народна певица я взима под крилото си и я прави своя ученичка. Заради този й жест, от благодарност уникалната певица й обещава да издаде албум само с народни песни.

Последният клип на ангелогласната поп фолк изпълнителка бе заснет на Сейшелите. Тя се надява най-новия й проект да бъде харесан от меломаните.

Деси вярва в това, което прави, защото, както споделя самата тя, то извира направо от сърцето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “ДесиСлава се предаде окончателно!”

  1. ivanov

    апр. 03. 2014

    Отново пишете глупости. Каква „радомирка“, какви 5 лева. Десислава е родена в гр. Раднево и това го знае всяко дете над осем годишна възраст.

Добавете коментар