Обрат: Истината за Андреа и Мартина Узунова неочаквана?

Обрат: Истината за Андреа и Мартина Узунова неочаквана?
5 (100%) 3 votes

Андреа се заля от смях по отношение на Мартина Узунова

Скандалът между Андреа и модела Мартина Узунова се оказа мираж, поне така твърди певицата на „Пайнер“. Тя коментира във Фейсбук слуховете за скандала като абсолютно измислени и пълна спекулация. Половинката на Кобрата даже не познавала Мартина и не знаела нищо за нея. С написаното в мрежата обаче фолк дивата леко и унизи Узунова, може би неволно. Все пак манекенката се има за една от известните личности у нас, но Андреа пък не я познавала и не била чувала за нея.

Андреа не познавала Мартина Узунова, но дали?

Андреа не познавала Мартина Узунова, но дали?

Kliuki.bg припомня, че за скандал между двете красавици се заговори по повод тоалетите на двете и слуха, че Мартина Узунова била надвила Андреа на конкурс за красота. Певицата обаче отрича някога да е участвала в подобна надпревара и въобще не знае как името й е било намесено в една тема с плеймейтката.

Дали да вярваме на Андреа обаче? Това е основният въпрос. Ясно е, че фолк дивата ще иска да замаже положението, тъй като в пресата излезе информация, че тя е бясна заради копирането на Мартина Узунова. Ако наистина няма скандал, то това би било доста неочаквано, понеже от дни се говори за противоречията между двете, а чак днес Андреа реши да разкрие уж истината. Въпросителните остават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар