Зверското отслабване принуди Преслава да носи подплънки (СНИМКИ)

Зверското отслабване принуди Преслава да носи подплънки (СНИМКИ)
4.6 (92%) 5 votes

Болезненото отслабване лиши Преслава тотално от нейната „запазена марка” и тя подкара тийнейджърските номера

Шоковото отслабване сбъдна детската мечта на Преслава да е тънка като фиданка, но тотално опропасти женствените й форми!

Пищната добруджанка изгря навремето не само с омайния си глас, но и привлече всички жадни мъжки погледи. Както сама Преслава се опитваше да се шегува – „поне откъм силикон съм спестила пари”. Сега обаче положението е обратното – направо плачевно, видя kliuki.bg

Наред с изнемощелия глас, изхвръкналите кости на крака, лице и ключици, певицата изгуби и „чеиза си”, заради ударното отслабване. Тя може и да е доволна, че вече никой не я нарича „пухкавелка”. Гаджето й може да миряса и да не я подтиска с неуместни забележки. Преслава обаче тотално загуби тотално женствеността си и тя го осъзнава добре!
preslava (Small)

preslava 2 (Small)

preslava 3 (Small)
Певицата се появи на последното си участие с тоалет, който не ски нищичко. Феновете видяха изкривените й от слабост крака, тънички ръце…и сутиена с подплънки на фолк-дивата!
preslava 5

preslava 4 (Small)
Преслава не може да допусне от емблема на естествената женственост да се превърне в „закачалка” за дрехи, та дори да са скандално скъпи и маркови. Певицата рискува да й се подиграват, че действа като тийнейджърка с комплекси, но рискува да се появи по тюлена риза пред почитателите си.

Преслава в крайна сметка осъзна, че всичко в живота струва нещо, дори да е нещо, което вреди само на нея – ударното отслабване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Зверското отслабване принуди Преслава да носи подплънки (СНИМКИ)”

  1. bilqna

    май 06. 2014

    ne mi haresva taka kokalqzi ni6to drugo

Добавете коментар