Юксел Кадриев буквално смаза бившата си екранна партньорка Ани Салич!

Водещият по bTV Юксел Кадриев буквално срина бившата си екранна партньорка Ани Салич. Тя напусна телевизията, в която бе водещо лице години наред, за да се премести в Нова телевизия. Това обаче й изигра лоша шега и може да съсипе тотално кариерата й.

Оказа се, че рейтингът на новините по bTV е в пъти по-голям, когато те са представяни от Юксел Кадриев. А Ани Салич и партньорът й Ники Дойнов дишат прахта на конкуренцията вече седмици поред. Това съсипва амбициозната водеща, разкриха колегите й от Нова телевизия.

[caption id="attachment_311791" align="alignright" width="300"]Ани Салич място не може да си намери заради ниския рейтинг Ани Салич място не може да си намери заради ниския рейтинг[/caption]

"Когато беше заедно с Юксел Кадриев в bTV, Ани Салич се водеше лицето на новините и всички мислехме, че рейтингът е ударно висок главно заради нея. Вече не е така, защото пролича,че всъщност гледаният водещ е бил и продължава да бъде Юксел Кадриев - дори, когато води с Виктория Петрова. Ани Салич направи грешка с напускането си, това е масовото мнение в телевизията", коментират бивши колеги на Ани Салич от бившата й работа.

Рейтингът на Ани Салич на новото й място е ударил тавана един единствен път и то още на първата емисия новини, която е била гледана от рекордните 800 000 зрители. Оттам насетне обаче започнал главоломен спад, а Ани Салич не спира да беснее.

Колегите й от Нова телевизия си обясняват ниския рейтинг в липсата на добра сработка между нея и Ники Дойнов, който е винаги сериозен, а тя е свикнала да предава новините с по-ведро и човешко лице.

Очевидно това се харесва на аудиторията на Би Ти Ви, която й остана вярна и след като прехвалената им любимка Ани Салич си хвърли оставката и напусна.

Източници от Нова телевизия обясняват, че ниският интерес към Ани Салич е най-вероятната причина новите й работодатели да бавят старта на обещаното й предаване. "Може да се окаже, че Ани Салич вече е изпята песен. И тогава трябва не да протестира, а да се радва, че поне си е запазила мястото в новинарската емисия", категорични са от кухнята на телевизията.