Юксел Кадриев победи Ани Салич!

Юксел Кадриев победи Ани Салич!
5 (100%) 3 votes

Юксел Кадриев буквално смаза бившата си екранна партньорка Ани Салич!

Водещият по bTV Юксел Кадриев буквално срина бившата си екранна партньорка Ани Салич. Тя напусна телевизията, в която бе водещо лице години наред, за да се премести в Нова телевизия. Това обаче й изигра лоша шега и може да съсипе тотално кариерата й.

Оказа се, че рейтингът на новините по bTV е в пъти по-голям, когато те са представяни от Юксел Кадриев. А Ани Салич и партньорът й Ники Дойнов дишат прахта на конкуренцията вече седмици поред. Това съсипва амбициозната водеща, разкриха колегите й от Нова телевизия.

Ани Салич място не може да си намери заради ниския рейтинг

Ани Салич място не може да си намери заради ниския рейтинг

„Когато беше заедно с Юксел Кадриев в bTV, Ани Салич се водеше лицето на новините и всички мислехме, че рейтингът е ударно висок главно заради нея. Вече не е така, защото пролича,че всъщност гледаният водещ е бил и продължава да бъде Юксел Кадриев – дори, когато води с Виктория Петрова. Ани Салич направи грешка с напускането си, това е масовото мнение в телевизията“, коментират бивши колеги на Ани Салич от бившата й работа.

Рейтингът на Ани Салич на новото й място е ударил тавана един единствен път и то още на първата емисия новини, която е била гледана от рекордните 800 000 зрители. Оттам насетне обаче започнал главоломен спад, а Ани Салич не спира да беснее.

Колегите й от Нова телевизия си обясняват ниския рейтинг в липсата на добра сработка между нея и Ники Дойнов, който е винаги сериозен, а тя е свикнала да предава новините с по-ведро и човешко лице.

Очевидно това се харесва на аудиторията на Би Ти Ви, която й остана вярна и след като прехвалената им любимка Ани Салич си хвърли оставката и напусна.

Източници от Нова телевизия обясняват, че ниският интерес към Ани Салич е най-вероятната причина новите й работодатели да бавят старта на обещаното й предаване. „Може да се окаже, че Ани Салич вече е изпята песен. И тогава трябва не да протестира, а да се радва, че поне си е запазила мястото в новинарската емисия“, категорични са от кухнята на телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Юксел Кадриев победи Ани Салич!”

 1. снежина

  апр. 03. 2014

  Може и да е вярно, че е сринал рейтинага на Ани Салич, но бих допълнила с безспорната заслуга на Виктория Петрова. Откакто води с нея Юксел Кадриев е много по-отговорен, греши много по-рядко и прави опити да бъде и журналист. Приветствам новата идея на БТВ водещите да са и журналисти, като в емисиите представят и коментират свои репортажи, а не само да четат новини.

 2. НН

  апр. 03. 2014

  Ани Салич се изхаби като водеща в новините, прекали с участията си като водеща в най-различни ТВ предавания и ……..омръзна на зрителите!
  Не е интересна виче, доста скучна и безлична, не може да задържи интереса на зрителя….

 3. АЛ Бънди

  апр. 04. 2014

  Старичка е вече за изяви по телевизията нека се скрие зад кадър, че заема целия екран .Време е за пенсия..

 4. dgt

  апр. 04. 2014

  Смях, как така Юксел е бил водещия, малко ли го оплюваха за другите му наклонности, а сега е ред на Ани.Това е платена публикация на БТВ. Аз гледам и харесвам Нова.

 5. Теди

  апр. 23. 2014

  Искаме Ники Дойнов и Даниела! Бяха перфектната екранна двойна. С удоволствие ги гледахме. Сега Ники се измъчва с Ани Салич. Насилват го да се усмихва и т. н. Ники е сериозен, но излъчва невероятна позитивна енергия и човечност. Не го карайте да се хили за нищо и постоянно да се върти към Ани Салич. Те двамата не си подхождат.

Добавете коментар