Зловещо: Баровските къщи на Коцето, Анелия и Преслава им носят нещастие!

5

Коцето, Анелия и Преслава и ред други випове се поболяват в домовете си и това е факт!

Често пъти ни се случва да завиждаме на звездите и на лъскавия и охолен живот, който те живеят. Струва ли си обаче да хабим енергията си за това, след като тези дни гръмна новината, че тъкмо баровските къщи на виповете им носят нещастие. А какво по-голямо нещастие от загубата на здравето ти?!

Новината изглежда зловеща, но това не е измислица на поредната ясновидка, а доказан факт. И потвърден лично от зам.-кмета на столицата генерал Стоян Тонев, както и от метеоролога Симеон Матев, пише вестник „България днес“.

Домовете на Коцето, Анелия и Преслава, както и много други, крият риск за здравето им
Домовете на Коцето, Анелия и Преслава, както и много други, крият риск за здравето им

Проверки са установили, че в скъпарските квартали на София като Бояна, Симеоново, Драгалевци, Бистрица и други, върлува огромната опасност жителите им да се разболеят от тежки белодробни болести. Причината за които е голямата влажност на въздуха, характерен за северния склон на планината Витоша.

Влажният въздух по тези места води до образуване на огромни количества мухъл в къщите, пък били те и с цена от милиони. Мухълът не се вижда, но въздейства върху организма като прониква в него заедно с въздуха и бавно, но сигурно го трови.

„Разбира се, последиците не идват веднага. Трябват години, за да се отрази влагата върху здравето на човека, но изгуби ли го веднъж, това е необратимо. Особено опасни са белодробните заболявания, породени от живот в подобни условия. Богатите обаче не знаят тези факти, защото не се интересуват. Привлича ги красотата, лукса и удобството на въпросните квартали и бързат да се нанесат там, без да мислят, че въздухът там би им навредил в пъти повече от този в центъра на София“, коментират специалисти

За никого не е тайна, че във въпросните тузарски квартали на столицата къщи си вдигнаха Коцето, Анелия и Преслава, и много нейни колежки, както и политици като Иван Костов, Николай Бареков и много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара
 1. Борислав Митков казва

  Да му мисли, който живее там.

 2. Име (задължително) казва

  глупости

 3. Име (задължително) казва

  Като публикувате нещо, все пак помислете преди това, Бог Ви е дал „мозък“.

 4. Mario Borisov казва

  TUK SHTE NAPISHA ZITAT OT FILM S NEZABRAVIMIA TODOR KOLEV-STIGA PROSTOTII BE……./HUBAVO E,4E NIKOI NE VI OTRAZIAVA/.

 5. Име (задължително) казва

  Напишете вашия коментар тук…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.