Зловещо: Баровските къщи на Коцето, Анелия и Преслава им носят нещастие!

Зловещо: Баровските къщи на Коцето, Анелия и Преслава им носят нещастие!
4.3 (86.67%) 12 votes

Коцето, Анелия и Преслава и ред други випове се поболяват в домовете си и това е факт!

Често пъти ни се случва да завиждаме на звездите и на лъскавия и охолен живот, който те живеят. Струва ли си обаче да хабим енергията си за това, след като тези дни гръмна новината, че тъкмо баровските къщи на виповете им носят нещастие. А какво по-голямо нещастие от загубата на здравето ти?!

Новината изглежда зловеща, но това не е измислица на поредната ясновидка, а доказан факт. И потвърден лично от зам.-кмета на столицата генерал Стоян Тонев, както и от метеоролога Симеон Матев, пише вестник „България днес“.

Домовете на Коцето, Анелия и Преслава, както и много други, крият риск за здравето им

Домовете на Коцето, Анелия и Преслава, както и много други, крият риск за здравето им

Проверки са установили, че в скъпарските квартали на София като Бояна, Симеоново, Драгалевци, Бистрица и други, върлува огромната опасност жителите им да се разболеят от тежки белодробни болести. Причината за които е голямата влажност на въздуха, характерен за северния склон на планината Витоша.

Влажният въздух по тези места води до образуване на огромни количества мухъл в къщите, пък били те и с цена от милиони. Мухълът не се вижда, но въздейства върху организма като прониква в него заедно с въздуха и бавно, но сигурно го трови.

„Разбира се, последиците не идват веднага. Трябват години, за да се отрази влагата върху здравето на човека, но изгуби ли го веднъж, това е необратимо. Особено опасни са белодробните заболявания, породени от живот в подобни условия. Богатите обаче не знаят тези факти, защото не се интересуват. Привлича ги красотата, лукса и удобството на въпросните квартали и бързат да се нанесат там, без да мислят, че въздухът там би им навредил в пъти повече от този в центъра на София“, коментират специалисти

За никого не е тайна, че във въпросните тузарски квартали на столицата къщи си вдигнаха Коцето, Анелия и Преслава, и много нейни колежки, както и политици като Иван Костов, Николай Бареков и много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Зловещо: Баровските къщи на Коцето, Анелия и Преслава им носят нещастие!”

 1. Да му мисли, който живее там.

 2. Име (задължително)

  апр. 03. 2014

  глупости

 3. Име (задължително)

  апр. 04. 2014

  Като публикувате нещо, все пак помислете преди това, Бог Ви е дал „мозък“.

 4. Mario Borisov

  апр. 04. 2014

  TUK SHTE NAPISHA ZITAT OT FILM S NEZABRAVIMIA TODOR KOLEV-STIGA PROSTOTII BE……./HUBAVO E,4E NIKOI NE VI OTRAZIAVA/.

 5. Име (задължително)

  апр. 24. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар