Крисия в панталони разрева Любо Киров

Крисия в панталони разрева Любо Киров
5 (100%) 4 votes

11-годишен столичанин взриви журито на „Големите надежди” по Нова телевизия

Невероятният 11-годишен столичанин извика много сълзи в очите на Любо Киров.

Петър Терзиев от София взриви журито с изпълнението на култовото парче на незабравимия Фреди  Меркюри  Прекалената любов ще те убие -„Too Much Love Will Kill You“.

Любо Киров остава без дъх от 11-годишен певец

Любо Киров остава без дъх от 11-годишен певец

Изключителната магия на песента беше поднесена от младия талант по изумителен начин.

11-годишният Петър Терзиев разтърси сцената на Нова телевизия в предаването за малките таланти „Големите надежди”. Журито остана без дъх, а емоционалния Любо Киров дълго триеше сълзите си и не можеше да си поеме дъх от вълнение.

Непрекъснато триейки сълзите си изпълнителят на „Имам само теб” Любо Киров му заяви, че притежава най-важното качество за един артист – да я взриви и да я остави без дъх.

Невръстният певец в началото на представянето си обясни, че никога преди не е участвал в никакви музикални формати. За него пеенето било толкова силно свързано със същността му, било неделима част от него. Момчето копнее сериозно да се занимава с музика.

Малкият Пепи трогна журито с изповедта си, че никога не е ходил и взимал уроци по пеене или други вокални интерпретации. Другата голяма страст на бъдещета голяма звезда била историята.

Петър Терзиев се оказа фен най-вече на тази част от нея, която обхваща българското възраждане. Изненадващо за възрастта си и интересите на връстниците си Пепи Терзиев каза, че в момента чете книгата „Лидерът Стамболов”.

11-годишният хлапак призна, че ако не успее да се изяви на музикалното поприще така, както му се иска на него ще преследва другата си голяма страст – да се занимава с история и археология.

Петър Терзиев се явил на кастинга без знанието на своите родители. Това била негова отдавнашна новогодишна мечта, което най-после осъществил. Имал влечение и към танците, но признава, че в тях е доста по-неумел.

Силна в това занимание била сестра му и затова в семейството му имало разбирателство, смее се малкия почитател на джаз, рок и оперно пеене.. Очарователното момче, мъжката версия на ангелогласната Крисия успя по същия неповторим начин да омае публиката.

А в социалната мрежа по Фейсбук да събере за отрицателно време огромен брой почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Крисия в панталони разрева Любо Киров”

  1. Sonja Jordanova

    апр. 04. 2014

    Фреди……ВЕЛИК!!!!!

Добавете коментар