Гадните клюки по адрес на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева се оказаха пълна лъжа!

Гадните клюки по адрес на актьорите Иван Ласкин и хубавата Алекс Сърчаджиева се оказаха пълна лъжа. Семейството живее в абсолютен мир и хармония. А има и още нещо, за което никой досега не е предполагал.

Голямото щастие в дома на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева се казва Люба - първородната щерка на актьора, която се оказа истинско чудо в къщата. Заради многобройните си ангажименти в телевизията и най-вече покрай шоуто "Денсинг старс" чаровната Алекс Сърчаджиева редовно отсъства от къщи и е принудена да се прибира доста често в късните часове.

[caption id="attachment_311830" align="alignright" width="251"]Щерката на Иван Ласкин - Люба много помага на Алекс Сърчаджиева. Двете се сприятелиха бързо Щерката на Иван Ласкин - Люба много помага на Алекс Сърчаджиева. Двете се сприятелиха бързо[/caption]

Това би представлявало огромна трудност за семейството, заради малката им дъщеричка София, ако на "сцената" не се бе появила Люба. Каката на малката Софи е поела грижите за сестричката си, докато Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин не са си у дома. Момичето се проявява като същинска домакиня и се разбира чудесно, както със Софи, така и с втората жена на баща си.

Алекс Сърчаджиева е известна с непринудения си характер и непресторена откровеност, така че двете с Люба се спогодили отлично - дори още преди раждането на малката София.

Днес Алекс Сърчаджиева разчита изцяло на Люба, има й огромно доверие, а четиримата са се превърнали в здраво и стабилно семейство. Вероятно точно затова и пускат "покрай ушите" си всички злобни писания в пресата. Защото Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева са една от малкото телевизионни двойки, успели да останат заедно въпреки трудностите. Пожелаваме им го и занапред!