Голямо щастие в дома на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева!

Голямо щастие в дома на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева!
4.8 (96.67%) 6 votes

Гадните клюки по адрес на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева се оказаха пълна лъжа!

Гадните клюки по адрес на актьорите Иван Ласкин и хубавата Алекс Сърчаджиева се оказаха пълна лъжа. Семейството живее в абсолютен мир и хармония. А има и още нещо, за което никой досега не е предполагал.

Голямото щастие в дома на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева се казва Люба – първородната щерка на актьора, която се оказа истинско чудо в къщата. Заради многобройните си ангажименти в телевизията и най-вече покрай шоуто „Денсинг старс“ чаровната Алекс Сърчаджиева редовно отсъства от къщи и е принудена да се прибира доста често в късните часове.

Щерката на Иван Ласкин - Люба много помага на Алекс Сърчаджиева. Двете се сприятелиха бързо

Щерката на Иван Ласкин – Люба много помага на Алекс Сърчаджиева. Двете се сприятелиха бързо

Това би представлявало огромна трудност за семейството, заради малката им дъщеричка София, ако на „сцената“ не се бе появила Люба. Каката на малката Софи е поела грижите за сестричката си, докато Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин не са си у дома. Момичето се проявява като същинска домакиня и се разбира чудесно, както със Софи, така и с втората жена на баща си.

Алекс Сърчаджиева е известна с непринудения си характер и непресторена откровеност, така че двете с Люба се спогодили отлично – дори още преди раждането на малката София.

Днес Алекс Сърчаджиева разчита изцяло на Люба, има й огромно доверие, а четиримата са се превърнали в здраво и стабилно семейство. Вероятно точно затова и пускат „покрай ушите“ си всички злобни писания в пресата. Защото Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева са една от малкото телевизионни двойки, успели да останат заедно въпреки трудностите. Пожелаваме им го и занапред!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямо щастие в дома на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева!”

  1. Име (задължително)

    апр. 04. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар