Това се случи с жената на Асен Блатечки след изневярата му!

Това се случи с жената на Асен Блатечки след изневярата му!
5 (100%) 5 votes

Жената на Асен Блатечки – Катерина Горанова не може да преодолее раздялата им!

Асен Блатечки и Диляна Попова летят от щастие. Двамата живеят заедно – влюбени, доволни и очакващи първото си общо дете. Откъдето и да го погледнеш пълна идилия. Не с това обаче може да се похвали изоставената съпруга на Асен Блатечки – Катерина Горанова.

Асен Блатечки и Катерина в едни по-добри времена от връзката им

Асен Блатечки и Катерина в едни по-добри времена от връзката им

41-годишната актриса и режисьорка не може да преодолее болката от раздялата с любимия си, с когото деляха един покрив повече от 14 години. Да, Катерина постъпи страшно човешки и реши да не прави проблеми при развода с Асен Блатечки. Тя се отдръпна и го остави да поеме пътя си с Диляна. Тази жертва обаче й коства много, разкриха близки до бившото семейство на Асен Блатечки източници.

Ето така изглежда Катерина след болката от изневярата на Асен Блатечки

Ето така изглежда Катерина след болката от изневярата на Асен Блатечки

„Катерина е голяма жена, в пълния смисъл на думата. Тя е много умна и човечна и това пролича при постъпката й, когато Асен Блатечки й призна за решението си да бъде с Диляна Попова. Катя се отдръпна, но само тя си знае какво преживява в момента. От предишното ведро и лъчезарно лице няма и следа. Тя повехна буквално за седмица. Състари се, дори кожата на лицето й изгуби свежестта и тена си. Катерина просто изглежда съсипана“, коментират очевидци на болката на младата жена, принудена да обяснява на щерка си – също Катерина, защо татко й е решил да ги напусне, за да живее с друга жена.

Щастлива и усмихната, заедно с щерка им - малката Катя

Щастлива и усмихната, заедно с щерка им – малката Катя

Съпругата на Асен Блатечки все по-рядко излизала с приятели и се затворила в дома си, за да не я вижда никой в това състояние на отчаяние. Единствената надежда на приятелите и колегите й е, че времето е най-добрият лек и не след дълго тя ще се осъзнае и ще продължи напред.

Тук Катерина и Асен Блатечки още са здраво и стабилно семейство

Тук Катерина и Асен Блатечки още са здраво и стабилно семейство

„Катерина е силна жена, но адски много обичаше Асен Блатечки. Той самият в не едно интервю е признавал, че Катя е единствената, която може да търпи чепатия му характер. И това е абсолютно вярно. Много го обичаше и още го обича, въпреки че е страшно наранена. Но вярваме, че ще намери сили да се изправи и да продължи. Разчитаме на интелекта, който никой не може да й отрече“, уверени са нейни близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Това се случи с жената на Асен Блатечки след изневярата му!”

 1. da be

  апр. 04. 2014

  никога не са имали брак с Катерина , така че ….., а и всеки заслужава да изпита това което му се случва- щастие , / ако е верен слуха за Диляна /

 2. ИЦО

  апр. 25. 2014

  И ДА НЕ СА ИМАЛИ БРАК ПАК СА БИЛИ СЕМЕЙСТВО! ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ С ТОЗИ КУРВАЛЯК ЩЕ ИМАТ БРАК ?! ЩЕ , ПОВЪРГАЛЯ МАЛКО И КАТО ВИДИ КОЛКО ДОЛЕН БОКЛУК Е И КАК НЕ СИ ГО ВАДИ ОТ ГЪЗА ЩЕ Я ЗАРЕЖЕ! ДА РАЗВАЛЯШ СЕМЕЙСТВО С ЦЕЛ ЛИЧНО ЩАСТИЕ НЕ Е ПРАВИЛНО! ТЕ СЪЩО СА БИЛИ ЩАСТЛИВИ! НИКОГА НЕ СЪМ Я ХАРЕСВАЛ, ПРЕКАЛЕНО Е ПРОСТОВАТА И ЕЛЕМЕНТАРНА, ПРОГРЕСИРА ЕДИНСТВЕНО С ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН, НО ДА РАЗБИЕШ ПСИХИКАТА НА ЕДИН ПОДРАСТВАШ ОРГАНИЗЪМ – 14 ГОДИШНАТА МУ ДЪЩЕРИЧКА… ТОВА Е НЕЧОВЕШКО! ЗАСЛУЖАВА ДА И СЕ ВЪРНЕ ЕДИН ДЕН! ТО ЩЕ И СЕ. ГРОЗНА ! ДОЛНА ПОСТЪПКА – КАТО САМАТА НЕЯ! КАК СЕ НАРИЧА ЖЕНАЯ КОЯТО СПИ С МЪЖ, КОЙТО ИМА СЕМЕЙСТВО?! СЕЩАТЕ СЕ ЗА ДУМИЧКАТА С К …… ПОВРЪЩА МИ СЕ, А СЪМ МЪЖ!

 3. Аленка

  апр. 25. 2014

  Всеки има право на щастие независимо по какъв начин ще го придобие.Блатечки не е нито първия нито последния мъж който зарязва по подъл начин жена си но така е решил така е направил Ще поживеем и ще видим развръзката.

 4. НИКИДИМЧО

  май 15. 2014

  АБЕ ТЪПУНГЕР ! КАКВО ЗНАЧИ ДА РАЗВАЛИШ СЕМЕЙСТВО, ХАЙДЕ ОБЯСНИ МИ КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН ТА РАЗДАВАШ ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ НАСАМ НАТАМ. НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ПРИНАДЛЕЖИ. АКО ТОВА Е БИЛО ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО, НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ. СТИГЕ СТЕ СЪДИЛИБОКЛУЦИ ТАКИВА. ВСЕКИ САМ СИ ОПРЕДЕЛЯ КАКВО ИСКА ОТ ЖИВОТА И КАК ЩЕ ЖИВЕЕ. КОЙ СИ ТИ , ЧЕ ЩЕ КОМЕНТИРАШ ХОРАТА ИЗМЕТ ДОЛНА. Я СИ ГЛЕДАЙ СОБСТВЕНИЯ НАСРАН ЖИВОТЕЦ И МАРШ….

Добавете коментар