Иво Карамански се обръща в гроба: Драма тресе семейството му!

Иво Карамански се обръща в гроба: Драма тресе семейството му!
4 (80%) 11 votes

Ако можеше да види какво става, Иво Карамански щеше дори да излезе от гроба си!

Ако можеше да види какво става и каква драма се разиграва в семейството му, с най-любимите му хора, Иво Карамански със сигурност щеше да стане от гроба. В който сега най-вероятно се преобръща. Това заявиха източници, близки до обкръжението на покойния бос.

Оказва се, че двете най-любими жени в живота на Иво Карамански – съпругата му Галя и любовницата, която го дари с дете – Нели Атанасова, са си обявили люта война. Двете не могат да се дишат и си правят всевъзможни мръсотии, само заради една къща – къщата, в която живееше покойният вече баща на Иво Карамански. Бай Александър остави след себе си дома си в село Бистрица, а двете хубавици са готови на „убийство“, само за да го получат.

Иво Карамански нямаше да допусне това да се случи, убедени са близки до обкръжението му

Иво Карамански нямаше да допусне това да се случи, убедени са близки до обкръжението му

В началото те уж се спогодили да делят къщата наполовина, но впоследствие Галя разбрала, че Нели играе мръсно зад гърба й и също скочила на нож. Колкото и да се мъчат синът на Нели – Иво и Ралица – щерката на Галя, да отворят очите им и да ги накарат да поумнеят и спрат безсмислената кавга, родителките им си знаели своето.

Дори Нели влязла в шоуто „Денсинг старс“, надявайки се да го спечели и да прибере парите от наградата. С които да заведе солидно дело срещу вдовицата на Иво Карамански.

На свой ред пък съпругата на Иво Карамански и вдигнала луд скандал по телефона като й заявила, че от въпросната къща Нели ще вземе само външната тоалетна. А с повечко кюмюр през зимата, нямало да й е студено като си върши „работата“ в нея.

„Драмата между двете е страшна. Но не, защото две жени се карат, а защото заради тях страдат и децата им. Иво и Ралица са на път да се отчуждят, защото е нормално всеки да защитава собствения си родител. Това вече Иво Карамански никога не би допуснал. той държеше на семейството и децата си страшно много и един такъв скандал би го накарал да полудее“, коментират близки до убития бос Иво Карамански.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Иво Карамански се обръща в гроба: Драма тресе семейството му!”

 1. Име (задължително)

  апр. 04. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Johnelle

  авг. 25. 2014

  Your article was exneclelt and erudite.

 3. record usually

  авг. 31. 2014

  😉

Добавете коментар