Ако можеше да види какво става, Иво Карамански щеше дори да излезе от гроба си!

Ако можеше да види какво става и каква драма се разиграва в семейството му, с най-любимите му хора, Иво Карамански със сигурност щеше да стане от гроба. В който сега най-вероятно се преобръща. Това заявиха източници, близки до обкръжението на покойния бос.

Оказва се, че двете най-любими жени в живота на Иво Карамански - съпругата му Галя и любовницата, която го дари с дете - Нели Атанасова, са си обявили люта война. Двете не могат да се дишат и си правят всевъзможни мръсотии, само заради една къща - къщата, в която живееше покойният вече баща на Иво Карамански. Бай Александър остави след себе си дома си в село Бистрица, а двете хубавици са готови на "убийство", само за да го получат.

[caption id="attachment_311866" align="alignright" width="300"]Иво Карамански нямаше да допусне това да се случи, убедени са близки до обкръжението му Иво Карамански нямаше да допусне това да се случи, убедени са близки до обкръжението му[/caption]

В началото те уж се спогодили да делят къщата наполовина, но впоследствие Галя разбрала, че Нели играе мръсно зад гърба й и също скочила на нож. Колкото и да се мъчат синът на Нели - Иво и Ралица - щерката на Галя, да отворят очите им и да ги накарат да поумнеят и спрат безсмислената кавга, родителките им си знаели своето.

Дори Нели влязла в шоуто "Денсинг старс", надявайки се да го спечели и да прибере парите от наградата. С които да заведе солидно дело срещу вдовицата на Иво Карамански.

На свой ред пък съпругата на Иво Карамански и вдигнала луд скандал по телефона като й заявила, че от въпросната къща Нели ще вземе само външната тоалетна. А с повечко кюмюр през зимата, нямало да й е студено като си върши "работата" в нея.

"Драмата между двете е страшна. Но не, защото две жени се карат, а защото заради тях страдат и децата им. Иво и Ралица са на път да се отчуждят, защото е нормално всеки да защитава собствения си родител. Това вече Иво Карамански никога не би допуснал. той държеше на семейството и децата си страшно много и един такъв скандал би го накарал да полудее", коментират близки до убития бос Иво Карамански.