Ева Лонгория никога няма да роди

Ева Лонгория никога няма да роди
5 (100%) 6 votes

Ева Лонгория не смята да ражда нито сега, нито когато и да било

Великолепната Ева Лонгория категорично отказва да стане майка, пише Blife.bg. Причината е в липсата на любов, която тегне върху живота на актрисата. В момента тя излиза с Хосе Бастон, но не е сериозно и със сигурност не е влюбена в него. Всъщност Ева е изгубила всякаква надежда да се влюби и именно затова не мисли да роди някога. За нея бебето е плод на любовта между двама души и без да го има това няма никакъв смисъл да се създава човешки живот.

Ева Лонгория се отказа от майчинството

Ева Лонгория се отказа от майчинството

Ева Лонгория наскоро навърши 39 години, но това въобще не я притеснява. Тя е на мнение, че не децата осмислят живота, а самият човек си го прави такъв, какъвто желае да бъде, научи Kliuki.bg. Красивата актриса желае семейство, но при нея това не се препокрива с деца. Освен това едно раждане би навредило много на фигурата й, а именно тя й спечели толкова много слава през всички години дотук.

Очевидно в Ева Лонгория го няма майчинското чувство. Онова, което задейства грижовността в жената. Има и такива дами, разбира се. Напредването на възрастта въобще не притеснява звездата от „Отчаяни съпруги“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ева Лонгория никога няма да роди”

  1. Crowie Angelys

    юни 10. 2014

    Това, че не иска деца не означава, че не е грижовна 😉

Добавете коментар