Владо Пенев не е на себе си и трудно излиза някъде, освен на работа

Актьорът Владо Пенев е съсипан, защото в живота му няма любов, научи Kliuki.bg. До скоро звездата от "Под прикритие" имаше любовни отношения с неизвестен човек, като дори имаше слухове, че това е мъж. В крайна сметка мъж или жена, явно въпросният човек е скъсал с Пенев и сега той не е на себе си.

Като утеха Владо ползвал обичайното лекарство, което му помага през годините, а именно храната. Актьорът е сред пълничките в своята професия отдавна и тъкмо бе започнал да отслабва, когато отново влезе в депресия и съответно яденето в живота му пак се увеличи, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_311898" align="alignright" width="300"]Владо Пенев е съсипан след края на любовта си, отново е сам... Владо Пенев е съсипан след края на любовта си, отново е сам...[/caption]

Миналата година Владо Пенев имаше по-специални отношения с омъжената Лилия Маравиля. Дори имаше слух, че те продължават и досега, като може би именно Лили е човекът, който го е изоставил и затова актьорът е изпаднал в депресия. В крайна сметка Владо винаги е бил много чувствителна личност и точно любовта му влияе доста.

Всички приятели и близки на Владо Пенев се надяват в най-скоро време той да си намери отново половинка, защото в противен случай рискува да качи още доста килограми.