Голяма битка се води за рейтинга на новините между телевизиите

Голяма битка се води за рейтинга на новините между телевизиите
5 (100%) 6 votes

Голяма битка се води за рейтинга на новините между Нова ТВ и БТВ

Ани Салич, която напусна телевизията БТВ, откъдето всъщност стартира нейната кариера, от скоро е в редиците на Нова ТВ. Там тя се очакваше да покачи рейтинга на новините, заедно с Ники Дойнов са добър тандем, имат много опит и се справят лесно. Но както пишат и от „Всеки ден“, Юксел и колежката му Вики Петрова са с по-висок рейтинг, новините на Нова са по-гледани в дните, когато водят Гена Трайкова и Венелин Петков.

Ани Салич И Ники Дойнов се борят за по-висок рейтинг по Нова ТВ

Ани Салич И Ники Дойнов се борят за по-висок рейтинг по Нова ТВ

Това може би е нещо временно, но е притеснително. След толкова гръмкото идване на Ани Салич сега тя пак има проблем с поддържането на висок рейтинг, а всички знаем неоспоримите и качества и професионализъм.

Юксел Кадриев и Вики Петрова

Юксел Кадриев и Вики Петрова

В същото време вече не се виждат по Нова ТВ и анонсите за предаването, което й беше обещано и което тя много искаше да води, свързано с благотворителни каузи. Дали ако не се повиши рейтинга на новинарската й емисия, собствениците ще й откажат предаването. При все че така, когато БТВ й спря един проект, тя го прие много лично и не след дълго напусна дългогодишното си работно място, за до отиде в най-големия им конкурент!

Но пък за зрителя всяка конкуренция е добре дошла, защото това би трябвало да прави емисиите новини все по-интригуващи и привличащи вниманието ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голяма битка се води за рейтинга на новините между телевизиите”

  1. Jasmina Popova

    апр. 05. 2014

    Пишете глупости – Нова е светлинни години пред БТВ!Тя е и по-обективната телевизия!!!

Добавете коментар