Истина ли е това за Слави?

Красивата Гери Дончева разкри пред Hotnews.bg какви точно са отношенията й със Слави Трифонов. Тя твърди, че те са изцяло приятелски и никога не е имало повече от това. Гери познавала много добре шоумена и имала отлични впечатления от него. Двамата са близки, често се чували, но като приятели.

Изявлението на Гери Дончева дойде по повод завъртялата се наскоро информация относно любовните отношение на нея със Слави, заради което Дългия е оставил Мартина. Всъщност Трифонов още е със своята годеница, но това не пречи да е имал някоя друга забежка с Гери или друга хубавица. Дончева обаче отрича да е имало подобно нещо с нея.

[caption id="attachment_311934" align="alignright" width="300"]Да вярваме ли на Гери Дончева относно Слави Трифонов?! Да вярваме ли на Гери Дончева относно Слави Трифонов?![/caption]

Любовният живот на Слави Трифонов винаги е будил много сериозен интерес, защото той успява някак да го скрие, или поне по-голямата част, от медиите и никога не го изтъква. Дългия бе свързван с най-различни красавици, преди да се обвърже сериозно с Мартина Огнянова, припомня Kliuki.bg.

По всичко изглежда, че това момиче прави Слави щастлив. Дали е бил с Гери Дончева или не, няма кой знае какво значение, защото се говори, че шоуменът вече е насрочил сватбата си за края на тази година.