Разделя ли се с БНТ Валя Ахчиева

Разделя ли се с БНТ Валя Ахчиева
5 (100%) 5 votes

Разделя ли се с БНТ Валя Ахчиева?! Знаковата журналистка напуска БНТ,  излезе преди дни в пресата

Валя Ахчиева е дългогодишен кадър и едно от лицата на националната ни телевизия, една от журналистките, която първа започна да прави сензационни репортажи и да търси решение на наболели в обществото проблеми, на които никой не обръщаше внимание и стояха с години. И „24 часа“ писаха, че има слух, че Ахчиева има пререкания с ръководството на БНТ, заради някои свои репортажи. Изглеждало, че Валя Ахчиева заема страна по някои от журналистическите си разследвания, което е недопустимо и е против всякаква безпристрастност и журналистическа етика.

Разделя ли се с БНТ Валя Ахчиева

Разделя ли се с БНТ Валя Ахчиева

Но както пишат колегите, самата Валя Ахчиева напълно опровергава тези слухове, като твърди че нито тя е в пререкания с ръководството на телевизията, нито има няколко свалени предавания на „Открито“. Има направен, но неизлъчен един епизод, което е решение на ръководството, но тя като журналист продължава да работи в БНТ и няма да напуска. Нито са й поставяни ултиматуми, нито пък ще се спира от ефир всеизвестното й предаване „Открито“.

Ахчиева е едно от дългогодишните лица на БНТ

Ахчиева е едно от дългогодишните лица на БНТ

Валя Ахчиева имаше няколко много бележити материали, тя е много наложено име в българското медийно пространство, определено умее да задава неудобни въпроси и няма много притеснения от силните теми на деня, въпреки че често е засягала нечии интереси и дори бизнеси. Към момента един от водещите разследващи журналисти на БНТ е именно Ахчиева, а предаването й има своя постоянна аудитория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар