Мис България 1989 разкри, че е била доста близка с Васил Илиев

Интересно разкритие направи Соня Васи пред агенция ПИК. Оказва се, че Мис България 1989 е получила силна подкрепа в началото на 90-те години от милионера Васил Илиев. Тогава тя се е завърнала от чужбина и не е имала никаква представа как ще се издържа у нас. В последствие успява да си уреди участие в списание Playboy, а някои слухове отреждат това участие като следствие на помощ от Илиев. С хонорара си от списанието Соня Васи започнала бляскавата си кариера като дизайнер.

[caption id="attachment_311987" align="alignright" width="300"]Соня Васи е била много близка с Васил Илиев, до до каква степен? Соня Васи е била много близка с Васил Илиев, до до каква степен?[/caption]

След старта й в професионално отношение, освен с Васил Илиев, Мис България 1989 се запознала и с други известни личности като братя Аргирови и дори Дженифър Лопес. Всъщност точно култовата певица дала голям тласък на кариерата й, след като се появила на екран с шал от Соня Васи.

Все пак обаче въпросителната, относно какви точно са били отношенията на дизайнерката с Васил Илиев, остава. В онези години беше много важно някой да лансира красавица като Соня Васи и ако това е бил бизнесменът, няма лошо, разбира се. Соня Васи вече е 44-годишна, но все още е така прелестна както през 1989 година.