Истината за проблемите между Шакира и Пике излезе наяве

Истината за проблемите между Шакира и Пике излезе наяве
5 (99.13%) 23 votes

Медиите не могат да проумеят хумора на Шакира

Красивата половинка на футболиста на знаменития футболен клуб „Барселона“ Жерар Пике – поп певицата Шакира, се наложи да изпада в дълги обяснения след като просто се опита да си направи публично шега, но очевидно световните агенции съзряха друго нещо в изказването й. Шакира сподели, че половинката й я пази ревностно, затова се снима в нов клип със звездата Риана, а не с някои привлекателен мъж както често е правила, припомня Kliuki.bg. Така се създаде усещането, че той я ревнува или ограничава, а оттам започнаха и слуховете за проблеми в отношенията между двамата.

Шакира се пошегува с медиите

Шакира се пошегува с медиите

Затова наскоро Шакира сама си написа в профила в социалните мрежи, че е искала да си направи лека шега, но явно медиите не разбират нейното чувство за хумор. Така пишат и в „Novinite.bg“, освен това поп звездата продължава с обясненията, че с половинката й Пике имат прекрасни и хармонични отношения и чувство като ревност никога не е присъствало в любовта им. Но накрая тя отново подчерта, че за в бъдеще определено ще внимава какво пише или казва на публични места относно личните си отношения.

Млади, красиви, щастливо семейство

Млади, красиви, щастливо семейство

Шакира и Жерар Пике имат няколко годишни любовни взаимоотношения. От тях вече произлезе и детенце, син на име Милан. Въпреки натоварените им професии и постоянни ангажименти, пътувания, разликата в годините между тях, двамата са истински влюбени и държат един на друг. Те са една от най-естествените, атрактивни и темпераментни светски двойки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар