Венета Харизанова ще работи за италианска медия

Венета Харизанова ще работи за италианска медия
5 (100%) 6 votes

Венета Харизанова с нова работа в Италия, отново в медия

След като не успя да се сработи с екипа на „Жените говорят“ по ТВ 7 и особено с колежката си Жени Калканджиева, Венета Хавизанова очаквано напусна редиците на медията. С многобройните си ангажименти и несериозно отношение към работата Вени не успяла да се наложи сред колектива на ТВ 7, така пишат и в изданието „Всеки ден“.

Венета Харизанова ще работи за италианска медия

Венета Харизанова ще работи за италианска медия

Пищната българска хубавица обаче бързичко си намерила ново поле за изява като журналист и то не къде да е, а по националната медия в Италия. „Рай Уно“ отдавна следели кариерата и медийните изяви на Венета, но тя досега все била заета и нямала възможност да откликне на тази иначе много примамлива покана. Сега обаче се говори, че Вени вече е започнала сериозни преговори и се очаква да започне наистина работа в италианската телевизия, научи Kliuki.bg. Това е определено стъпка напред за Венета Харизанова, която е популярен модел, но не толкова успешен журналист засега, така че кариерата й скоро може да тръгне стремглаво нагоре.

Венета Харизанова

Венета Харизанова

Към момента Венета Харизанова не знае добре италиански, но ако ангажиментите й се потвърдят, тя сериозно ще се захване и с езика. Как Вени ще съвместява всичките си проекти тук, а сега и извън граница, ще се види. Хубавото е, че чаровницата изобщо не може да се оплаче от скука или липсва на професионални предложения в различни сфери – мода, медии, щоубизнес.

Венета Харизанова е сред най-неотразимите българки, които са известни с красотата си не само у нас, но и сред световните медии. Може би в това се корени предложението от Италия, което е наистина невероятна крачка напред за кариерата на Вени.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Венета Харизанова ще работи за италианска медия”

  1. ивайло манолов

    апр. 06. 2014

    Тъпата Венета Харизанова-коѝ лъже,че става за нещо,камо ли за италианска тв,като дори не знае италиански,тя е скучна,без излъчване,неинтелигетна,бавни рефлекси,няма държане пред камера,а колкото до "хубоста ѝ"-това е спорен въпрос?!

  2. Silvia Krusteva

    апр. 06. 2014

    е иска й се на момата, ама нямаааааа

Добавете коментар